Ünlü sanatçıyı en önden izleyen Ayşegül Yıldız'a Tatlıses öpücükler yollamayı ihmal etmezken bir şarkısında ise eski eşiyle bakışarak gülme krizine girdi. İbrahim Tatlıses uğruna 4 tane şarkı yazdığı eski eşiyle tekrardan evlenmek istediğini açıklamıştı. 

DurakMedya'da yer alan habere göre ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses ile eski eşi Ayşegül Yıldız arasında romantik anlar. Eski eşi İbrahim Tatlıses'i İstanbul'daki sahnesini en önden izleyen Ayşegül Yıldız'a öpücük yolladı. Birbirinden güzel şarkılarını sevenleri için seslendiren ünlü sanatçı eski eşi içinde yazdığı " Mavişim" şarkısını okudu. Eski eşi ile sık sık göz göze gelen ünlü sanatçı bir ara gülme krizine girerek şarkıyı okuyamadı. Sanatçının giydiği ilginç yeşil ayakkabı ise gözlerden kaçmadı. 

ibrahim tatlıses eski eşi ayşegül yıldızı yine yalnız bırakmadı

Canlı yayında evlenme teklifi etmişti

Selin Şekerci corona virüse yakalandı Selin Şekerci corona virüse yakalandı

Ünlü sanatçı yıllar önce boşandığı eşine sürekli evlenme teklifi etmişti. Tatlıses " Alooo sana söylüyorum sarışın. Evlilik teklifim hala geçerli, sana 4 tane şarkı yaptım. Benim sekizinci çocuğum senle gelecek. Hala aşığım." demişti. Yıldız ise " O defter kapandı " yanıtını vermişti.