Çelikkol’a yeni dizisinde eşlik edecek çok merak edilen partneri de belli oldu.

MELİS SEZEN DÖNÜYOR

Yakışıklı oyuncuya, sempatikliğiyle gönüllerde taht kuran 'Sadakatsiz' dizisinde canlandırdığı Derin karakteri ile büyük beğeni toplayan oyuncu Melis Sezen eşlik edecek.

Arka Sokaklar'da göz yaşları sel olacak Arka Sokaklar'da göz yaşları sel olacak

"DERİN" ÇOK BEĞENİLMİŞTİ

2020-2022 yılları arasında ekrana gelen ve büyük bir izleyici kitlesi tarafından sevilen “Sadakatsiz” dizisinde Derin karakterini canlandırarak dikkat çeken Melis Sezen, şimdi de “Ölene Kadar” projesi için kamera karşısına geçmeye hazırlanıyor. 

İbrahim Çelikkol ile birlikte başrolü paylaşacak olan Sezen'in, yeni dizisi merakla bekleniyor. Çekimlerin yakın bir tarihte başlaması planlanıyor.

DİZİNİN İSMİ DEĞİŞTİ

İrem Helvacıoğlu, Melis Sezen ve İbrahim Çelikkol’un başrollerini paylaştığı dizi "Ölene Kadar," Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Ancak diziye daha önce aynı isimle bir yapımın sahip olması nedeniyle adında değişiklik yapıldı. Yeni ismi "Senden Önce" olarak belirlenen dizi, Tims Productions tarafından hayata geçirilecek.

Dizi, ünlü iş insanı Hakan Dağıstan (İbrahim Çelikkol) ile 6 aylık eşi Merve’nin (Melis Sezen) problemli evliliği etrafında şekillenecek. Till Death dizisinden uyarlanan ve Ocak ya da Şubat 2024’te yayınlanması planlanan "Senden Önce," izleyicilere duygusal ve etkileyici bir hikaye sunmayı hedefliyor.