Spor

Hüseyin Yücel'den transfer mesajı!

Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Hüseyin Yücel, Galatasaray'a karşı 5-0'lık Süper Kupa zaferinin ardından "Defans hattındaki eksikliklerimizi farkındayız. Bu eksikleri gidermek için mutlaka takviye yapacağız." şeklinde açıklamada bulundu.

Abone Ol

Hüseyin Yücel, Galatasaray'ı 5-0 mağlup ettikleri Turkcell Süper Kupa maçının ardından Atatürk Olimpiyat Stadı'nda basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Maçın kendileri için harika geçtiğini belirten Yücel, "Oyuncularımıza ve taraftarlarımıza teşekkür ederim. Olimpiyat Stadı adeta İnönü Stadyumu gibi oldu. Ev sahibi gibi oynadık. Beşiktaş, özlediği günlerine dönmeye başladı ve bu sadece başlangıç. Türkiye Kupası ile iyi bir başlangıç yaptık ve Süper Kupa ile bunu taçlandırdık. Eksiklerimizi farkındayız ve bunları tamamlayacağız." dedi

Transfer Müjdesi

Transferler hakkında da bilgi veren Yücel, "Defans hattındaki eksikliklerimizi biliyoruz. Sosyal medyada bu konuda çok şey yazılıyor. Bu eksiklikleri gidermek için takviye yapacağız." ifadelerini kullandı.

Yeni transferlerin performansını da değerlendiren Yücel, "Immobile maçın yıldızıydı. Rafa Silva da katkı sağladı. 'Nokta atışı transferler yapacağız' demiştik ve gerçekten de iyi transferler gerçekleştirdik. Mustafa Hekimoğlu da mükemmel bir performans sergiliyor. İkinci Semih olma yolunda." şeklinde konuştu.