Slovenya kampını tamamlayarak yurda dönen Beşiktaş'ta İkinci Başkan Hüseyin Yücel, Ekol TV'ye açıklamalarda bulundu. Yücel'in ifadeleri şöyle:

Para judocu sporcumuz İbrahim Bölükbaşı finalde! Para judocu sporcumuz İbrahim Bölükbaşı finalde!

"Şampiyonluğun En Büyük Adaylarından Biri Olmak İçin Hazırlanıyoruz"

Son üç yılda zor zamanlar geçirdik. Bu sezon, şampiyonluğun en büyük adaylarından biri olmak için çalışıyoruz ve transferlerimizi de bu doğrultuda yapıyoruz.

"Öyle Kontratlar Var ki Oyuncular Gitmek İstemiyor"

Biraz ara verdik, vermek zorunda kaldık. 19 yabancı oyuncu sayımızı 12'ye düşürmemiz gerekiyor. Bu yüzden 7 oyuncuyla yollarımızı ayırmak zorundayız. Ancak öyle kontratlar yapılmış ki, oyuncular gitmek istemiyor. "Maaşımı alırım, yatarım" psikolojisinde olan birçok oyuncu var. Bu sorunları çözmeden transfere odaklanmamız ve takviyeler yapmamız doğru değil. Ancak, kesinlikle takviyeler yapacağız. Nerelere ihtiyacımız olduğunu biliyoruz ve hocamızın raporu doğrultusunda karar vereceğiz.

Gedson Fernandes İtirafı

Gedson Fernandes şu anda Beşiktaş'ın oyuncusu. Resmi bir teklif geldi, ancak sonra bu iş bozuldu ve tekliflerini geri çektiler. Şu an için Beşiktaş'ta devam edecek gibi görünüyor.

"Immobile Fedakarlık Yaptı"

Immobile çok pozitif bir insan ve Beşiktaş'a gelmek için büyük fedakarlıklar yaptı. Oradaki alacaklarından vazgeçerek bizim önümüzü açtı. Bence çok iyi işler başaracak, buraya emekli olmaya gelmedi.