Serkan Keskin ve Meriç Aral evlendi Serkan Keskin ve Meriç Aral evlendi

Uzun bir aranın ardından, şarkıcı ve oyuncu Hülya Avşar, "Aşkın Dünkü Çocukları" filmiyle setlere geri dönüyor. Son olarak 2021 yılında "Masumiyet" dizisinde rol alan Avşar, bu kez usta oyuncu Uğur Yücel ile başrolü paylaşacak.

Başrol Partneri Uğur Yücel

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Hülya Avşar ve Uğur Yücel, "Aşkın Dünkü Çocukları" filminde iki aşığı canlandıracak. Avşar, "Isabel" karakterine hayat verirken, Yücel ise "Arif" rolünde izleyici karşısına çıkacak. Film, ikilinin 18 yaşındaki hallerinden başlayarak, 40 yıllık bir zaman dilimini kapsayacak ve günümüze kadar uzanacak.

Film Konusu 

"Aşkın Dünkü Çocukları", yıllarca birbirine hasret kalan ve çok farklı kültürlerden gelen iki aşığın buruk hikayesini beyazperdeye taşıyacak. Yönetmenliğini Levent Onan'ın yaptığı bu film, gerçek bir hikayeden uyarlanıyor. Mehmet Özgür’ün "Namık" karakterini, Ali Düşenkalkar’ın ise "Sömelek Rıza" karakterini canlandırdığı film, izleyicilere duygusal anlar yaşatmayı hedefliyor.

Çekimlere Ünye'de Başlanacak

Filmin çekimleri, 14 Ağustos'ta Ünye'de başlayacak. Hülya Avşar, çekimler için Ünye'ye giderek, dört gün sürecek bu süreci tamamlayacak. Bu kısa çekim sürecinin ardından film, post-prodüksiyon aşamasına geçecek ve izleyicilerle buluşmaya hazırlanacak.

Editör: Haber Merkezi