Beyaz Perde Aktörleri Derneği (SAG) ile Amerikan Televizyon, Radyo Sanatçıları'nın (AFTRA) iş garantisi ve maaş güvencesi talebiyle başlattıkları grev için görüşmeler hala sürüyor. Son olarak, Hollywood'da grev yapan oyuncuların yapımcılarla görüşmeleri askıya alınmış ve üyelere yeniden greve katılmaları çağrısında bulunuldu.

Açıklamada, tarafların birbirlerinin teklifini kabul etmediği, 5 gün süren görüşmelerin, "verimli yönde ilerlemediği ve iki taraf arasındaki boşluğun çok büyük olduğu" gerekçesiyle askıya alındığı kaydedildi.

Görüşmelerin şimdilik sonuçsuz kalmasıyla, George Clooney, Emma Stone, Ben Affleck, Tyler Perry ve Scarlett Johansson gibi isimler grevi düzenleyen SAG-AFTRA'nın başkanıyla bir araya gelme kararı aldı. Zoom üzerinden yapılan görüşmede, Hollywood yıldızlarının SAG-AFTRA’ya 150 milyon dolar teklif ettiği ortaya çıktı.

Rusya’da Tu-22M3 bombardıman uçağı düştü Rusya’da Tu-22M3 bombardıman uçağı düştü

BARBİE GİBİ GİYİNMEK, OPENHEİMER ŞAPKASI TAKMAK YASAK

Oyuncu sendikası SAG-AFTRA, yaklaşan Cadılar Bayramı ile ilgili bir uyarıda bulundu. Ünlü isimler, sevdikleri televizyon ve film karakterleri gibi giyinmeye bayılıyor ancak bu sene bu tür kostümleri giymek grev kurallarına aykırı! SAG-AFTRA, popüler dizi ve filmlerdeki karakterler gibi giyinmekten kaçınmalarını söyledi. Buna göre Barbie gibi giyinmek veya Oppenheimer şapkası takmak bu yıl yasak. Bu tür kostümleri giymek stüdyoların ürettiği filmlerin reklamını yapmak anlamına geliyor. Bu da grev kurallarıyla uyuşmuyor.