Hilal Altınbilek, final yapan Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Züleyha karakteriyle adını geniş kitlelere duyurmuştu. Güzel oyuncu Hilal Altınbilek, ünlü manken Adriana Lima ile yaşadığı aşkla bir dönem gündem olan Metin Hara ile yaklaşık bir yıl birliktelik yaşamıştı. kısa süre önce yazar Metin Hara ile yollarını ayırmıştı.

Sabahın haberine göre;Hilal Altınbilek, önceki gece Etiler'deki bir mekana yeni sevgilisi Mehmet Can ile birlikte gitti. Mekandan el ele çıkan yeni sevgililer, gazetecileri fark edince hemen birbirinden ayrıldı. VIP araca binen Hilal Altınbilek, sevgilisini yanına çağırdı ama gelen olmadı.Ara sokaklarda dolaşan Hilal Altınbilek'in sevgilisi, ardından mekana geri girdi ve 3 saat personel odasında oturdu. Hilal Altınbilek ise 5 kere mekanın kapısına gelip sevgilisini almak istedi. 3 saatlik köşe kapmaca oyununda galip gelen gazeteciler oldu.

Görüntülenmek istemeyen inatçı sevgili personel odasına saklandı, burada üç saat gazetecilerin gitmesini bekledi. Bir ara mekana yanaştırılan arabaya başkasını bindirerek muhabirleri şaşırtmak istedi. Ancak bütün çabaları boşa çıktı ve gazeteciler gitti mi diye bakarken objektiflere takılmaktan kurtulamadı.