Beyoğlu'ndaki cinsel saldırıya tutuklama Beyoğlu'ndaki cinsel saldırıya tutuklama

Kurban Bayramı tatilinde şehir dışına çıkan tatilciler geri dönmeye başladı. Emniyet Genel Müdürlüğü'nün "Kurban Bayramı Tedbirleri" kapsamında, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Havacılık Şube Müdürlüğü ekipleri bugün havadan trafik denetimi yaptı. Atatürk Havalimanı'nda bulunan müdürlükteki komiserler ve teknisyenler, "Bell-429" tipi helikopterin son kontrollerini tamamladıktan sonra denetim için havalandı.

Helikopter, öncelikle Basın Ekspres yolunda bir süre denetim yaptı. Daha sonra TEM Otoyolu'na geçen ekipler, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü güzergahı boyunca denetimlerini sürdürdü. TEM Otoyolu denetimini tamamladıktan sonra E-5 Karayolu'na geçen ekipler, bu güzergah boyunca kontrollerini gerçekleştirdi ve Zeytinburnu ile Bakırköy Sahili üzerinden havalimanına dönüş yaptı. Kuzey Marmara Otoyolu'nda da denetimler yapıldı.

Denetimler sırasında hatalı sollama yapan, emniyet kemeri takmayan, makas atan ve diğer trafik kurallarını ihlal eden sürücüler helikopter ekipleri tarafından tespit edildi ve karada bulunan ekiplere bildirildi.