Magazin

Hazal Subaşı sevgilisi Atakan Başavcı ile ayrıldı!

Güzel oyuncu Hazal Subaşı, son olarak Aras Bulut İynemli’nin kuzeni Atakan Başavcı ile yaşadığı aşkla magazin dünyasında sıkça konuşuluyordu. Ancak çiftin yolları ayrıldı. 2015 yılında Miss Turkey'de üçüncü olarak adını duyuran Subaşı, kariyerindeki başarıları kadar özel hayatıyla da gündemde kalmaya devam ediyor.

Abone Ol

Uzun süredir birlikte olan Hazal Subaşı ve Atakan Başavcı, ilişkileriyle magazin basınının ilgisini çekmişti. Subaşı, sevilen oyuncu Aras Bulut İynemli’nin kuzeni olan Atakan Başavcı ile yaşadığı aşkla da dikkat çekmişti. Fakat, başarılı oyuncu bir süre önce ilişkisinin sona erdiğini açıkladı.

Ayrılığın ardından merak edilen sorulara yanıt veren Hazal Subaşı, ayrılık sebebini samimiyetle paylaştı. Ünlü oyuncu, “Konuşarak ayrıldık, arkadaşız. Genel şeyler, iş stresi, zamansızlık…” diyerek ilişkilerinin sonlandığını belirtti.

Subaşı'nın, yoğun çalışma temposunun ilişkisinde sorun yarattığını ifade eden bu açıklama, hayranları arasında üzüntü yarattı.

Son dönemde rol aldığı projelerdeki başarısıyla adından sıkça söz ettiren Hazal Subaşı, özel hayatındaki bu değişimle de gündeme oturdu.