Magazin

Hazal Kaya imaj değişikliğinin perde arkasını açıkladı: "Bu saçlardan bıktım!"

Son günlerde yeni imajıyla dikkat çeken ünlü oyuncu Hazal Kaya, katıldığı bir etkinlikte saçındaki radikal değişikliğin arka planını paylaştı.

Abone Ol

“Pera Palas’ta Gece Yarısı” dizisinin ikinci sezonunu kutlamak üzere Beyoğlu’nda düzenlenen özel bir yemekte muhabirlerle sohbet eden Kaya, hem imaj değişikliğine dair hem de yoğun yaz dönemine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Ekip Yemekte Buluştu

Dizinin ekibi, büyük heyecanla beklenen ikinci sezonu kutlamak için Beyoğlu'ndaki bir restoranda bir araya geldi. Geceye Hazal Kaya'nın yanı sıra, dizinin diğer oyuncuları Selahattin Paşalı, Tansu Biçer, Güven Murat Akpınar, Nezaket Erden ve Tülin Özen katıldı. Yönetmen Emre Şahin, Nisan Dağ ve senarist Elif Usman da bu özel etkinlikte yer aldı.

"İki Çocuğun Peşinde Koştum"

Muhabirlerin, Kaya’ya görünümündeki değişikliği sorması üzerine ünlü oyuncu, iki çocuk annesi olmanın hayatında ciddi bir tempoya yol açtığını belirtti. Gazetecilerin "Harika görünüyorsunuz, oldukça zayıflamışsınız" sözlerine, "Bu yaz boyunca iki çocuğun peşinde koştum, bu da değişikliğin sırrı oldu. İyi beslendim, çok da konuşmak istemiyorum bu konular hakkında, anlayın beni." diyerek samimi bir yanıt verdi.

Gülşen Konserinden Hayranlıkla Bahsetti

Kaya, son zamanlarda katıldığı Gülşen konseri hakkında da konuşarak, sanatçının büyük bir hayranı olduğunu ifade etti. “Gülşen’i sahnede yakından izlemek inanılmaz bir deneyimdi. Çok heyecanlandım, davranışlarımı kontrol etmekte zorlandım ama yine de şahane bir konserdi,” diye ekledi.

"Buhran Sebebiyle Saçlarımı Kestirdim"

Son olarak, muhabirlerin saçındaki değişiklikle ilgili sorularını yanıtlayan Hazal Kaya, sıkıcı bir dönemden geçtiğini ve bunun sonucunda saçlarını kestirmeye karar verdiğini belirtti. “Buhrandan çıktım, bir noktada ‘Yeter be, bu saçlardan bıktım!’ dedim ve kestirdim. Çok memnunum,” şeklinde konuştu.