Kaya, Konuşanlar programına katılan konuğu Survivor’dan diskaliye olan Sema Aydemir’e benzetti. Bu benzetme sonrası Kaya telefonundan Sema Aydemir’i aradı. 

Sema’ya Sema’dan daha çok benziyorsun

Her bölümünde ayrı bir olay olan ve bir şekilde sosyal medyanın gündeminden düşmeyen Hasan Can Kaya bu   programdaki konuklardan birini Survivor Sema’ya benzetti. Kaya, konuğuna sen Sema’ya benziyorsun ’Survivor Sema Aydemir bakın isterseniz aynısı değil mi? diyerek izleyicilerine soru yöneltti. Bu soru karşısında tüm izleyiciler genç kadını Sema Aydemir’e benzetti. Hasan Can Kaya ‘’Sema estetik oldu bir tık değişti, sen şuan orjinal Sema’ya Sema’dan daha çok benziyorsun’’ dedi. 

hasan-can-kaya-survivor-semayi-aradi-konusmalari-programa-damga-vurdu-001.jpg

Görüntülü Aradı 

Ünlü komedyen Sema Aydemir’i görüntülü aradı. Hasan Can Kaya ‘’Konuşanlar çekimindeyim deyince’’ Aydemir şaşkınlığını dile getirdi. Görüşmeye devam eden Kaya ‘’Senin aynın burda’’ deyip genç kadını Aydemir’e gösterdi. 

Daha Başarılı Olurdu

Hasan Can Kaya, Sema Aydemir’e ‘’Survivor’a senin yerine katılsaydı daha başarılı olurdu. E n azından kimseyi dövmezdi. Arkadaşlar Sema’ya bir alkış bebeğim öpüyorum, sonra sen üstünü giyince konuşuruz.’’ diyip görüşmesini sonlandırdı. 

Mert Demir'in  Ateşe Düştüm şarkısının bu kez Kürtçe versiyonu çıktı Mert Demir'in Ateşe Düştüm şarkısının bu kez Kürtçe versiyonu çıktı

Hasan Can'dan iyi haber Hasan Can'dan iyi haber