Hasan Arat ve gözde hocaları

Avrupa arenasındaki yenilgi ve beraberlikler sonrası Giovanni Van Bronckhorst ilişkisi tartışılmaya başlandı. Semih ve Salih Uçan tercihleri sorgulanır oldu. Olay nereye varacak merak ediliyor derken Beşiktaş JK Başkanı Hasan Arat, Gio hoca ile fotoğraf paylaşıp gerekli mesajı verdi.

Abone Ol

Arat hocasının arkasında durdu. Çünkü Santos süreci gibi değil. Takımın oyununda ışık var ve enkaz kaldırma süreci devam ediyor. Arat-Gio ilişkisini aslında transfer süreciyle okumak lazım. Santos sonrası çalkantılı süreçte Beşiktaş yönetimi yerli-yabancı hoca adaylarını masaya yatırdı. Ancak başkan Arat dört hocayla proje bazlı yüz yüze görüşmeler yaptı. Bu isimler;

Nuri Şahin
Giovanni Van Brockhost
Bruno Genesio
Hansi Flick

Hansi Flick, maddi şartlar nedeniyle gelmedi. Barcelona'nın başında bu sezon 11 maça çıktı ve 9'unu kazanıp ikisini kaybetti.

Bruno Genesio bu sezon Lille'in başında 13 maça çıktı. 7 galibiyet, 4 mağlubiyet ve 2 beraberlik elde etti.

Aynı dönemde Nuri Şahin Borussia Dortmund'la çıktığı 9 maçta, 6 galibiyet, 1 beraberlik elde ederken 2 maçı kaybetti.

Giovanni Van Bronckhorst ise Beşiktaş'ın başında 12 maça çıkıp bu süreçte 7 maçı kazandı, 3 beraberlik aldı. 2 maç ise mağlubiyetle sonuçlandı.

İncelendiğinde birbirine yakın hoca performansları gözleniyor. Dört hoca şu anda liglerinde zirveyi zorluyor. Beşiktaş'ın planı milli maç aralarında takım oyununu oturtup sezonun ilk devresini zirveye yakın tamamlamak. Bir sonraki adım ara transferde nokta transferleri yapıp sezonu şampiyon tamamlamak. Bekleyelim görelim.