Beşiktaş, Süper Kupa mücadelesi öncesinde Galatasaray ile oynayacağı maç için son hazırlıklarını tamamlıyor. 

Bugün yapılan antrenmanı ziyaret eden Başkan Hasan Arat ve yönetim kurulu üyeleri, futbolcularla kritik maç öncesi bir araya geldi. 

Arat, transferlere dair açıklamalarda bulunarak, "Transfer çalışmaları devam ediyor. Hüseyin Bey ve scout ekibimiz, Samet hocamızla birlikte çalışmalara devam ediyor. Hocamızın kararı çok önemli. Bir transferin lisansı birazdan çıkacak. Emirhan Topçu Beşiktaş'ı çok istedi. Hayırlı olsun." dedi.

Süper Kupa ile ilgili olarak Hasan Arat, "Beşiktaş taraftarları yarın için hazır. Boğazın Efendisi tekrar Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda olacak. Taraftarlarımızın bu maça ilgisi çok yüksek. Güzel bir sezon başlangıcı olmasını umut ediyoruz. Süper Kupa maçı sadece bir başlangıç. Sezonun hayırlı olmasını diliyoruz. İyi bir kamp dönemi geçirdik ve hocalarımız gerekli çalışmaları yaptı. Gidecek oyuncularımız da olacak. 14 yabancı ve 1 mavi kart hakkımızı en iyi şekilde değerlendireceğiz." şeklinde konuştu.

Yeni sezona dair de konuşan Arat, "Transfer komitemiz, Beşiktaş taraftarını heyecanlandıracak isimleri seçti. Yeni sezonun tüm camiamıza hayırlı olmasını diliyoruz. Güzel bir sezon geçmesini umut ediyoruz. Yolumuz açık, şansımız bol olsun. Beşiktaş olarak çalışmalarımıza devam edeceğiz ve verdiğimiz sözleri yerine getireceğiz." dedi.

Bugün hangi maçlar var? 19 Eylül 2024 maç programı belli oldu! İşte bugün oynanacak maçlar Bugün hangi maçlar var? 19 Eylül 2024 maç programı belli oldu! İşte bugün oynanacak maçlar

Beşiktaş, 3 Ağustos Cumartesi günü saat 20.45'te Süper Kupa mücadelesinde Galatasaray ile karşılaşacak.