Yaşam

Hangi yollar trafiğe kapalı olacak? 1 Ekim 2024

Hangi yollarda çalışma olacak, hangi yollar tek şeride düşecek, hangi yollar tamamen trafiğe kapalı olacak?

Abone Ol

1 Ekim 2024 günü hangi yollar kapalı olacak? Bugün hangi yollarda çalışma olacak, hangi yollar tek şeride düşecek, hangi yollar tamamen kapalı olacak trafiğe kapalı olacak?  Karayolları Genel Müdürlüğü yol durum raporunda tek tek belirtti.

Ulaşımın aksamaması ve trafikte uzun kuyrukların oluşmaması için sürücülerin yol durumlarını inceleyip öyle yola çıkması konusunda uyarılarda bulunuluyor.

Yol Durum Raporu

  • TEM Otoyolunun Hendek Kavşağı-Gümüşova Kavşağı arasında üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle İstanbul istikameti kesimler halinde trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten sağlanmaktadır. (Her gün 21.00-07:00 saatleri arasında yapılmaktadır.)
  • Beşikdüzü Trabzon yolunun 45. km. sinde buluna Akyazı tünelinin, bölünmüş yolun Akçaabat Trabzon yönündeki tüpünde yapılacak olan yangın söndürme sistemi tatbikatı nedeniyle 01.10.2024 günü, 12:00-17:00 saatleri arasında tünel trafiğe kapatılacak olup ulaşım servis yolundan sağlanmaktadır.
  • İzmir Çeşme Otoyolu İzmir istikameti SGS Altyapı işlerinin yapılma işi Güzelbahçe gişeler bölgesinde 2-12 km.leri arasında Yol trafiğe kapatılarak SGS, bant aktarma çalışmasıyla gidiş-dönüş olarak sağlanmaktadır.
  • Kızılcahamam-Kahramankazan-Ankara Yolu'nun 52. km'sinde bulunan Otoyol Ankara - İstanbul istikameti bağlantı kolu yol yapım çalışmaları nedeniyle trafiğe kapatılacak olup, otoyola bağlanmak isteyen araç sürücüleri Dempa Alt Geçiti'nden U dönüşü yaparak otoyola katılacaklardır. Sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine uymaları gerekmektedir.
  • Ankara-Niğde Otoyolu Kırşehir Bağlantı Yolu Kırşehir İstikameti 2 şeritli yolun sağdan 1 şeridi kapatılmış olup trafik tek şeritten kontrollü olarak sağlanmaktadır.
  • Kütahya-Eskişehir yolunun (Kütahya Porselen A.Ş. fabrikası Mevkii) 31.km.sinde yapılacak olan menfez yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.
  • Samsun-Ordu yolunun Ünye Çevre yolu 6-8.km.leri arasında Yunus Emre Tünelinin Samsun istikameti, bakım onarım çalışmaları nedeniyle trafiğe kapatılmış olup, ulaşım diğer tüpten iki yönlü olarak sağlanmaktadır.
  • Ağrı-Kağızman yolunun 34-37 ile 44-47.km.leri arasında yol yapım çalışmaları ve 42.km.sinde yapılan heyelan önleme çalışmaları nedeniyle ulaşım bu noktalarda servis yolundan sağlanmaktadır.
  • Adıyaman-Kahta yolunun 11-14.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü ve kontrollü olarak sağlanmaktadır.
  • Kangal-Gürün yolunun 35 - 65 km.leri arasında asfalt sathi kaplama çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.