Türkiye'nin pop müzik sahnesinin ünlü isimlerinden Hande Yener, bir programa katılarak gündem yaratan açıklamalarda bulundu. YouTube üzerinde yayınlanan Sibel Arna'nın kanalına konuk olan Yener, şarkıcı Simge Sağın'ın "Aşkın olayım" şarkısının Galatasaray'la anılmasına göndermelerde bulundu.

"BEN OLSAM GİTMEZDİM"

Ayta Sözeri: Erkek olmayı isterdim Ayta Sözeri: Erkek olmayı isterdim

Fenerbahçe taraftarı olan Hande Yener, şarkının verilmesinden çok, Simge Sağın'ın Galatasaray'ın şampiyonluk kutlamalarına katılmasını eleştirdi. Yener, "Şarkılarımı Beşiktaş ya da Galatasaraylı bir futbolcu sahiplenseydi, onların stadına maça gitmezdim." dedi.

Ünlü şarkıcı, Fenerbahçe'nin futbolcuları tarafından iki şarkısının sahiplenildiğini ve bunların maçlarda çalındığını ifade etti. Bu nedenle Fenerbahçe'nin maçlarına gitmeyi tercih ettiğini ve Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un kendisini özel bir geceye davet ederek formalarını imzaladığını belirtti.

"KENDİNCE ÇÖZDÜ"

Ayrıca, Simge Sağın'ın Beşiktaş taraftarı olmasına rağmen Galatasaray'ın şampiyonluk kutlamasına katılmasını da değerlendiren Hande Yener, "Fenerbahçeliyim, Simge Beşiktaşlı olarak Galatasaray’ın maçına gitti. Kendince çözdü durumu ama taraftarlar bunu anlamıyor." şeklinde yorumda bulundu. 

NE OLMUŞTU?

Simge Sağın, 2022/23 Süper Lig şampiyonu olan Galatasaray'ın kutlamalarına katıldı ve kutlamalarda Icardi ile birlikte "Aşkın olayım" şarkısını seslendirdi. Bu sıra dışı anlar, Icardi ve Simge Sağın'ın yılın düetinde yan yana gelmeleriyle gerçekleşti ve bu anlar hızla sosyal medyada gündem oldu.