Serenay Sarıkaya evinin kapılarını açtı! Gören bir daha baktı... İşte Serenay Sarıkaya'nın lüks evi Serenay Sarıkaya evinin kapılarını açtı! Gören bir daha baktı... İşte Serenay Sarıkaya'nın lüks evi

Daha önce "Güneşi Beklerken", "Yüzleşme", "Hükümsüz" ve "Bana Masal Anlatma" gibi projelerle adından sıkça söz ettiren Doğandemir, son olarak "Yaren Leylek" filminde seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyordu. Birsen Altuntaş’ın haberine göre, evde yaşadığı talihsiz kaza sonucu kaburga kemiği kırılan oyuncu, film galasına kısa bir süreliğine de olsa katılacağını duyurdu. Doğandemir, "Kaburgamı kırdım ama bu ekibi çok seviyorum. Galada olmak istedim, o yüzden çok uzun kalamayacağım. Umarım herkes filmi çok sever" ifadeleriyle durumu özetledi.

Sosyal medya hesabından da sağlık durumuna dair güncelleme yapan Doğandemir, "Birkaç gün dinleneceğim ama en kısa sürede toparlanırım" dedi.

Yaren Leylek filmi 4 Ekim'de vizyonda

Doğandemir'in rol aldığı "Yaren Leylek" filmi, 4 Ekim’de izleyiciyle buluşacak. Yönetmen koltuğunda Onur Uzun’un oturduğu ve senaryosunu Arzu Yurtseven’in kaleme aldığı film, Bursa’da yaşayan balıkçı Adem Yılmaz ile dostluğu ile tanınan Yaren Leylek’in gerçek hikâyesini beyazperdeye taşıyor.

Meral Çetinkaya, Tarık Pabuççuoğlu, Buğra Gülsoy ve Seçkin Özdemir gibi usta oyuncuların yer aldığı yapımın film müziği ise Aydilge imzasını taşıyor.

Editör: Elif Erbay