Güncel hamster fiyatları, bu sevimli canlıların safkan olup olmadığı ve hangi soydan geldiği gibi kriterlere göre değişiklik gösterir. Özellikle son yıllarda ülkemizde giderek yaygınlaşmaya başlayan evcil hayvanlar arasında hamster öne çıkıyor. Son dönemde hamster fiyatları hakkında araştırmalar sürerken bu canlıların türüne ve safkan olup olmadığına dikkat edilmelidir. Güncel piyasa koşullarına göre hamster fiyatlarıyla ilgili bilinmesi gereken tüm detayları bu yazımızda bulabilirsiniz.

Benzin ve motorine zam gelmişti: 4 Mayıs güncel benzin fiyatları Benzin ve motorine zam gelmişti: 4 Mayıs güncel benzin fiyatları

Gonzales Hamster Fiyatı

Gonzales Hamster Fiyatı Güncel Gonzalez hamster fiyatı diğer hamster çeşitlerine göre farklılık gösterir. Ortalama yaşam süresi, diğer hamster türleriyle hemen hemen aynı olan Gonzalez hamsterlar ortalama 2.5 yıl yaşar. Gonzalez hamster çeşitlerinin evde bakımı son derece basit olup ortalama kilosu en fazla 70 grama kadar çıkar. Son derece sevili olan hamster çeşidinin boyutları diğer hamster türlerinin hemen hemen yarısına kadar büyür. Piyasada sık sık tercih edilen Gonzales hamster fiyatı güncel koşullarda 70 TL civarındadır.

Çin Hamsterı Fiyatı

Çin Hamsterı Fiyatı Güncel Çin hamsterı fiyatı diğer hamster türlerine göre daha farklı özelliklere sahip olduğu için ortalamanın bir tık üstündedir. Evde bakımı kolay olan ve son derece uysal yapısıyla bilinen Çin hamsterlarının ortalama ömrü 3.5 yıla kadar uzanır. Diğer hamster türlerine göre sessiz hareket eden ve sosyal olmayan bu hamsterların fiyatları merak ediliyor. En çok satılan hamster türlerinden Çin hamsterı fiyatında son durum 80 TL’dir.

Avrupa Hamsterı Fiyatı

Avrupa Hamsterı Fiyatı Güncel Avrupa hamsterı fiyatı ortalama 75 TL olup son dönemde en çok satanlar listesinde yer almaktadır. Doğal yaşamında tarım ürünlerine ve tarlalara zarar verdiği bilinen Avrupa hamsterı evde beslemeye pek uygun türden değildir. Normal hamster türlerine göre daha iri olan gelişmiş Avrupa hamsterının kemirme eğilimi vardır. Bu yüzden sahibini ısırma riskine karşı bu hayvanlar geniş bir alanda ve özel kafeslerde bakılmalıdır. Avrupa hamsterının fiziksel özelliklerine bakıldığında karın bölgesi siyah, gövdesi beyaz ve yüzü kahverengi tonlarındadır.

Roborovski Hamster Fiyatı

Roborovski Hamster Fiyatı Güncel Roborovski hamster fiyatı en çok merak edilen konular arasındadır. Evde hamster bakmak isteyenlerin listesine aldığı Roborovski hamster türüne ulaşmak diğerlerine kıyasla biraz daha zordur. Nadir görülen bir tür olan bu hamsterlar, ilk olarak 1960 yılında Londra hayvanat bahçesinde tanıtılarak dünyaya duyurulmuştur. Bunun öncesinde batı Moğolistan kökenine dayanan Roborovski hamsterları son derece uysal canlılardır. Evcil olarak beslenen hamster türlerinin en küçüğü olarak bilindiğinden evde hamster bakmak isteyenlere hitap eder. Gelişmiş halinde bile büyüklüğü 5 cm’yi geçmez. Kum rengi sırtı ve beyaz karın bölgesiyle diğer hamster türlerinden hemen ayırt edilebilir. Güncel piyasa koşullarına göre Roborovski hamster fiyatı ortalama 270 TL’dir.

Suriye Hamsterı Fiyatı

Suriye Hamsterı Fiyatı Güncel Suriye hamsterı fiyatı altın renginde tüylerine rağmen diğer hamster türlerine göre oldukça ekonomiktir. Görünüş bakımından açık kahverengi ve gri tüylü çeşitleri de vardır. En fazla tercih edilen hamster cinsleri arasında Suriye hamsterları öne çıkar. Bakımı son derece kolay olan ve oyun oynamayı seven Suriye hamsterı fiyatları 60 TL’den başlar.

Cüce Rus Hamsterı Fiyatı

Cüce Rus Hamsterı Fiyatı Güncel cüce Rus hamsterı fiyatı sosyal olmadığı için çok fazla tercih edilmese de merak edilen bir konudur. İnsanlarla anlaşması pek mümkün olmayan bu hamster türü, kendine ait oyuncaklarla oynamayı çok sever. Kıvırcık tüyleriyle son derece sevimli görünen cüce Rus hamsterının özel kafeste bakılması tavsiye edilir. Son yıllarda ülkemizde çok fazla satılmaya başlanan cüce Rus hamster fiyatları ortalama 95 TL’den başlamaktadır. Hamster hakkında daha fazla bilgi için wikipedia sayfasını ziyaret edebilirsiniz. 

Diğer Fiyatlar