Halkbank, emeklilere yönelik acil nakit ihtiyaçları için 10.500 TL'den başlayan özel faiz indirimli kredi paketini duyurdu. Tek başvuru ile emekliler, 36 ay vade avantajıyla 50.000 TL'ye kadar destek alabilecek.

Emekli maaşlarındaki ek artışla birlikte bankalar da daha aktif hale geldi. Ocak ayından bu yana ek ödemelerle emekli maaşlarına zam yapılıyor ancak hayat pahalılığının arttığı bir dönemde artan maaşların ceplere ulaşmaması sorun yaratıyor.

Erdoğan: İsrail'e baskıyı yükseltiyoruz Erdoğan: İsrail'e baskıyı yükseltiyoruz

Halkbankı Promosyon 3

Nakit paraya çok ihtiyaç duyan emekliler, sorunlarına çözüm bulmak için kredi arayışına girdi ve çare Halkbank'ın faiz indirimleri oldu. Sadece emeklilere fayda sağlayan bu yeni promosyon, 10.500 TL'den başlayan düşük faize sahip bir finansman desteği sağlıyor.

Türkiye'nin kamu bankalarından Halkbank, 36 ay vadeye sahip 10 bin 500 TL 50.000 TL arası kredi limiti ile emekli müşteriler için özel faiz indirimli kredi paketiyle emeklilere destek oluyor. Halkbanka'dı tarafından hazırlanan yeni ihtiyaç kredisinden yararlanmak için banka şubesine gitmenize gerek yok. Emekli kredisinden yararlanmak isteyen SSK, Bağ Kur, 4C ve EYT emeklileri cep telefonlarına indirdikleri mobil bankacılık veya internet bankacılığı üzerinden kolaylıkla başvuru yapabilir, onaylanması durumunda ATM liftinden anında paralarını çekebilirler.

Halkbank'tan Kadın Girişimciliğe 53 Milyar TL Destek Halkbank'tan Kadın Girişimciliğe 53 Milyar TL Destek