Ahbap Derneği'nin kurucusu ve ünlü sanatçı Haluk Levent, New York'taki konserine gitmek üzere İstanbul'da havalimanında check-in işlemlerini tamamladı. Ancak sanatçı, arabasında telefonunu unuttuğunu fark etti. Konserini iptal etmek istemeyen Levent, Twitter üzerinden yardım çağrısında bulundu.

Haluk Levent, şoförünün evine gitmiş olması nedeniyle telefonuna ulaşamadı. Konseri iptal etmemek adına telefonsuz uçağa binen Levent, yanındaki Bülent Çeçen'in telefonunu kullanarak Twitter hesabına giriş yaptı ve yardım talebinde bulundu. Levent, telefonunu getirene menemen sözü verdi.

Sanatçının Twitter'daki paylaşımı şu şekilde:

Ünlü şarkıcıdan evlilik sürprizi Ünlü şarkıcıdan evlilik sürprizi

"Arkadaşlar, bugün başıma ilginç bir olay geldi ve sizinle paylaşmak istedim. Bu akşam New York konserim var. Havalimanında check-in işlemlerimi tamamladıktan sonra telefonumun arabamda kaldığını fark ettim. Şoförüm evine gitmiş, bu nedenle telefonuma ulaşamıyorum. Konseri iptal etmemek için telefonsuz uçmak zorunda kaldım. Bu tweet'i yan koltuğumda oturan sevgili Bülent Çeçen sayesinde yazıyorum. Bugün bana ulaşmak isteyenler maalesef beni bulamayabilir. Eğer bu tweet'i okuyan ve bugün THY 15.10 uçağı ile New York'a uçacak bir yolcu varsa, lütfen buraya yazsın ve bana ulaşsın, telefonumu getirsin. Hatta bu akşamki konserimin misafiri olsun, hatta ona menemen yaparım."