Astroloji

Haftalık Burç Yorumları (27 Mayıs - 2 Haziran)

Haftalık burç yorumları ile haftanızı detaylandırın. Astrolog Gül Ölmez'in haftalık burç yorumları ile gökyüzünün şifresini çözün. İşte 27 Mayıs 2 Haziran haftalık burç yorumları.

Abone Ol

Merhaba astroloji severler,

Bu hafta aksayan ve uzayan konularımıza hız geliyor. Artık daha çabuk sonuçlar almaya başlayacağız ve hayatımızın akış yönünde değişimler yaşayacağız. Bolluk, bereket ve şans gezegeni Jüpiter artık İkizler burcuna geçti. Yaklaşık 1.5 yıl boyunca bize daha önceki alanlarda değil, farklı alanlarda fırsatlar sunacaktır. Jüpiter, girdiği yeri büyütür ve genişletir; herkesin doğum haritasına göre bereket ve büyüme sunacaktır. Önceki 1.5 yıl boyunca Jüpiter Boğa burcundayken ağır ilerledi, çünkü Boğa burcu ağırlık verir. Şimdi ise İkizler burcuna geçtiğine göre hareketli bir dönem bizlerle olacaktır.

Eğitim, kısa seyahatler, kardeşler, kuzenler, komşular, yakın çevreler, trafik ve araçlarla ilgili büyüme ve şans konularınız açığa çıkabilir. Güzel haberlerin geleceği bir vakit olabilir, ancak bu haberlere her zaman emin olmadıkça hemen inanmayın çünkü abartılı konuşmalar ve haberler, iletişim bizleri bekliyor. Sosyal medyanın sesi çok çıkacak gibi duruyor; yalan haberlere karşı dikkatli olun, galeyana gelmemeye çalışın. Jüpiter, İkizler burcuna geçtiği yıllar 2012-2013 zamanlarıydı. Bu dönemde hangi konularla uğraştıysanız benzer konular yeniden gündeminizde yer alabilir. Magazin programlarında artış olmuştu, yine aynı etkiyi getirebilir, dedikodu bol olacaktır. İkizlerin bu gölge yönü var, ancak iyi yönlerine gelirsek bilgiye aşıktır ve sürekli bilgi ister. Önceki bilgi onlar için eskimiştir. Bol bilgili, haberli, iletişimli, haberleşmeli, eğitimde özellikle ilk ve orta öğretimde değişikliklerin olacağı bir dönem başladı. Her burca farklı etkiler verecektir.

Bu hafta ayrıca Venüs ve Güneş ile tam partil kavuşum yapmasa da dereceli kavuşumlar bu haftayı şanslı kılmakta. Bu şansı değerlendirin, önünüze gelen fırsatları kaçırmamaya bakın. Bu hafta ay Oğlak burcunda başlangıç yapacak. Bu hafta gündemimiz iş hayatımızdaki konular olabilir, sorumluluklarımızı belirleyip disiplin altına alabiliriz, duygularımız pek etkili olmayabilir ve önemsemeyebiliriz. Haftanın ilerleyen günlerinde kendimizi daha havai, eğlenceli, ayrıca manipülatif bir durumda hissedebiliriz. Sağlık olarak kemik ağrılarınız, bel, iskelet kısmı, diş vb. ile hassas durumda kalabilirsiniz. Ayrıca bu hafta ay sonuna doğru Mars hareket ve agresyon gezegeni Chiron yaralı şifacı sabit yıldızı ile kavuşacak. Yaralanacak hareketlere maruz kalabilirsiniz; kazalara karşı dikkatli olunmalı. Ayrıca bazı kişilere daha önceden hem duygusal hem fiziksel yara alanlara ise şifayı getirecektir. Bu ayın son günleri hareketlerimize ayrıca dikkat edelim.

Yükselen ve Güneşi Koç olanlar (21 Mart - 19 Nisan):
Sevgili Koç burçları, bu hafta kariyer ve iş hayatınızda oluşan bazı problemleri çözmekle başlayabilirsiniz. Çok yoğun bir dönemde olabilir, bazen işi bırakıp kaçma isteğine kapılabilirsiniz. Kısa seyahatler sizi rahatlatabilir. Hobilerinizle ilgili eğitimler almak isteyebilirsiniz. Kardeşler ve kuzenlerinizle ilgili şanslı bir döneme giriyorsunuz; onların güzel haberleri ile mutlu olabilir veya onlardan gelecek fırsatlarla güzel fırsatlar yakalayabilirsiniz. Önümüzdeki 1.5 yıllık dönemde çoğu Koç burçları ya taşıtlarını değiştirecek ya da taşıt alacaklardır. Bu hafta Mars, Chiron kavuşumu sizin dış görüntünüz ve motivasyon gücünüzle alakalı olabilir; yara almamaya dikkat edin.

Yükselen ve Güneşi Boğa olanlar (20 Nisan - 20 Mayıs):
Sevgili Boğa burçları, bu haftaya yurtdışı, uluslararası konular, sosyal medya, yüksek öğrenim ve inançlar konuları ile başlıyorsunuz. Bu konular gündeminizde olurken kendinizi geriye çekmek isteyebilir ve hareket etmek istemeyebilirsiniz. Ruhunuzu şifalandırmanız gerekebilir; bilinçaltı yaralarınız yeniden ortaya çıkabilir, buna dikkat etmelisiniz. Hastane veya kapalı mekanlarda işleriniz varsa daha dikkatli olmalısınız. Jüpiter sizin burcunuzdan çıktı, ancak şansı ve bereketi para konularınızda yoğunlaştıracak. Maddi konularda bolluğu yakalayacağınız fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

Yükselen ve Güneşi İkizler olanlar (21 Mayıs - 20 Haziran):
Sevgili İkizler burçları, bu haftaya krizleri çözmekle başlayabilirsiniz. Krediler, kredi kartlarınız ile ilgili finansal konularla uğraşabilirsiniz. Bazılarınız mahkeme konuları, miras veya başkalarından gelecek para konuları ile uğraşabilir. Arkadaş çevrenizden veya bulunduğunuz sosyal ortamlarda çıkan agresyonlardan yara alabilirsiniz; bazı arkadaş kayıpları yaşayabilirsiniz. Jüpiter sizin burcunuza yeni geçti, bu size büyüme, şans, bolluk ve bereket vaat ediyor. 2020 yılından bu yana kendinizi şanssız hissederken artık şans sizden yana olacak. Bu 1.5 yılı güzel değerlendirmeye çalışın. Jüpiter’in 1. evinize girmesi kilo problemleri yaratabilir, dikkatli olun.

Yükselen ve Güneşi Yengeç olanlar (21 Haziran - 22 Temmuz):
Sevgili Yengeç burçları, bu haftaya karşınızdaki insanlarla ilgili ilişkilerle ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Evli olanlar, eşlerinin bazı durumları yüzünden eşlerine odaklanabilir. Önümüzdeki yaklaşık 25 gün boyunca iş hayatınızda çok dikkatli olmalısınız. Kariyer konularında hızlı agresyonlar çıkabilir ve bunun sonucunda yara alabilirsiniz. İş değişiklikleri gündeminizde yer alabilir veya toplum önünde kendinizi kurban hissedebilirsiniz, bunları çok büyütüp kendinizi yormayın. Jüpiter, sizin 12. evinize doğru ilerlemekte; kendi iç dünyanızda, kendinizi nasıl geliştirebileceğiniz ile ilgili planlar yapabilirsiniz. Artık görünmeyen güçlü koruma altındasınız.

Yükselen ve Güneşi Aslan olanlar (23 Temmuz - 22 Ağustos):
Sevgili Aslan burçları, bu haftaya çok yoğun başlayabilirsiniz. Çalışma hayatınızın yoğunluğu ve sorumlulukları artabilir. Bazılarınız iskelet, diş ve kemik hastalıkları ile uğraşabilir. Uluslararası iş konularında kayıplar, uzak seyahatlerde sorunlarla karşılaşabilirsiniz; bu konularda dikkatli olmalısınız. Sosyal medya üzerinden tartışmalara girmeyin; sonuçları ağır olabilir. Jüpiter, hayallerinizi gerçekleştirebilir. Daha bolluk ve bereketli bir sosyal ortamınız olabilir, geniş gruplara katılabilirsiniz. Arkadaşlarınızdan gelecek güzel fırsatlar ile şans kapıları karşınıza çıkabilir.

Yükselen ve Güneşi Başak olanlar (23 Ağustos - 22 Eylül):
Sevgili Başak burçları, bu haftaya aşk ve sevgi konularına odaklanarak veya çocuklarınızın bazı sorumluluklarını toparlamakla başlayabilirsiniz. Finansal konulara dikkat etmeniz gereken bir haftadasınız; krediler konusunda zorlanabilir, önünüze çıkacak krizleri çözmek durumunda kalabilirsiniz. Çok harcama yapmamaya dikkat etmelisiniz. Bazı mahkemesi olanların canları sıkılabilir, ani hızlı agresyon yaratacak durumlarla uğraşabilirsiniz. Kariyer ve toplum önündeki statünüzün gelişeceği ve bolluk bereketinizin artacağı 1.5 yıllık bir döneme girdiniz. Jüpiter, size şans ve büyüme sunacaktır; önünüze çıkan fırsatları iyi değerlendirin.

Yükselen ve Güneşi Terazi olanlar (23 Eylül - 22 Ekim):
Sevgili Terazi burçları, bu haftaya evinizle ilgilenerek başlayabilirsiniz. Bulunduğunuz yerleşim yerinin düzenlenmesi ve evinizin bazı ihtiyaçlarını giderebilirsiniz. Bazı Terazi burçları, ebeveynleri ile ilgilenecekleri durumlar olabilir. Haftanın ilerleyen günlerinde eşiniz veya ilişkide olduğunuz kişilerle ilgili çatışmalar, tartışmalar yaşayabilir ve bu tartışmalarda yaralar alabilirsiniz. Hem yaralanıp hem de bu yaralara şifa bulabileceğiniz durumlar olabilir. Bolluk ve bereket gezegeni Jüpiter, önümüzdeki 1.5 yıllık dönemde bol bol uzak seyahatler getirebilir. Eğitimlere katılabilirsiniz, kendi inanç ve felsefeniz ile ilgili güzellikler yaşayabilir, sosyal medya ile iş yapanlara güzel fırsatlar getirebilir.

Yükselen ve Güneşi Akrep olanlar (23 Ekim - 21 Kasım):
Sevgili Akrep burçları, bu haftaya kısa seyahatlerle ilgilenebilir, yeni haberler almış olabilir veya taşıtınızla ilgili konularla uğraşarak başlayabilirsiniz. Haftanın ilerleyen günlerinde günlük koşuşturmacalarınızdaki hız ve agresyon sizi yorabilir; bağışıklığınız düşüp hastalanma riskiniz artabilir. Sağlık konularına dikkat etmelisiniz. Ayrıca evcil hayvanları olanlar, tüylü çocuklarınızın bazı rahatsızlık ve sağlık sorunları ile ilgilenebilirsiniz. Şans ve bolluk gezegeni Jüpiter, size finansal konularda destek verecektir. Kredilerde veya kredi kartı konularında çabuk fırsatlar yakalayabilirsiniz; miras veya nafaka konularında beklediğiniz, alamadığınız paralar gelmeye başlayacaktır.

Yükselen ve Güneşi Yay olanlar (22 Kasım - 21 Aralık):
Sevgili Yay burçları, bu haftaya para konuları ile ilgilenerek ve maddi durumunuzun sorumluluğunu alarak başlayabilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili bazı atışmalar veya çocuklarınızın agresyonlu hızlı hareket etmesinden dolayı oluşabilecek yaralanma durumları ile karşılaşabilirsiniz. İlişkisi olan Yaylar, aşk ve sevgi konularında daha dikkatli olmalısınız. Yaralayıcı konuşmalarla karşılaşabilir, ilişkinizde sonlanmalar yaşayabilirsiniz. Önümüzdeki 1.5 yıllık dönemde bolluk bereket gezegeni Jüpiter size evlilik sunabilir veya ciddi ilişkiler ile ilgili fırsatlar yakalayabilirsiniz.

Yükselen ve Güneşi Oğlak olanlar (22 Aralık - 19 Ocak):
Sevgili Oğlak burçları, bu haftaya kendi kişisel bakımınızla uğraşarak ve motivasyon gücünüzü artırarak başlayabilirsiniz. Haftanın ilerleyen günlerinde taşınma, yerleşme, ev veya ebeveynlerinizle ilgili konularda agresyon yükselebilir. Bu konularda canınız sıkılabilir, bu konulara dikkat etmenizde fayda var. Ancak bu konularda daha önce çok yara almış kişilere de şifalar gelecektir. Bolluk ve bereket gezegeni Jüpiter, size günlük koşturmacalarınızda çok yoğunluk yaşatabilir. Bazı hastalıklarla uğraşan kişilere iyileşme fırsatı verebilir; sağlık konularında artışlar da yaşanabilir. Önümüzdeki 1.5 yıl boyunca çok çalışacağınız, yoğun olacağınız ve bu konularda şansı yakalayabileceğiniz bir dönem sizi bekliyor.

Yükselen ve Güneşi Kova olanlar (20 Ocak - 18 Şubat):
Sevgili Kova burçları, bu haftaya ruhunuzun derinliklerini düzeltmek için içe kapanabilirsiniz. Evden çıkmak istemeyebilir, kendinizi sorumluluklar altında ağırlaşmış hissedebilirsiniz, ama bu geçicidir. Haftanın ilerleyen günlerinde daha aktifleşecek ve kendinizi dış dünyaya daha iyi ifade edebileceksiniz. Kardeşleriniz, kuzenleriniz veya komşularınız ile ilgili konularda agresyon yaşama durumunda kalabilirsiniz. Bu konularda kendinizi daha sakin tutmaya çalışın. Ayrıca trafikte bu hafta daha sakin hareket etmeye çalışın, hız tutkunuz size zarar getirebilir. Şans ve bolluk bereket gezegeni Jüpiter, önümüzdeki 1.5 yıllık dönemde güzel aşk ve sevgi şansları getirebilir. Borsa yatırımları vb. konular veya piyango konularında şansınız yüksek olabilir. Çocukları olanlar, çocukları ile ilgili şanslı konularla karşılaşabilirler.

Yükselen ve Güneşi Balık olanlar (19 Şubat - 20 Mart):
Sevgili Balık burçları, bu haftaya hayalleriniz veya sosyal gruptaki durumunuz, arkadaşlarınız ile ilgili ilişkilerinizle uğraşarak başlayabilirsiniz. Haftanın ilerleyen günlerinde ani harcamalar veya eskiden unutulmuş bir ödemenin zorluğu ile karşılaşabilir ve bu konuda canınız sıkılabilir. Bu yüzden bu hafta maddi konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Bolluk, bereket ve şans gezegeni Jüpiter, önümüzdeki 1.5 yıllık dönemde ev ve yerleşim konularında şans tanıyacaktır. İstediğiniz ama ulaşamadığınız evleri alma fırsatları yakalayabilirsiniz. Ebeveynlerinizden gelen destekler veya onların şansları ile size güzel fırsatlar gelebilir.