Bu hafta, Ay Yengeç burcu ile başlıyoruz. Duygusal hayatımız, kadınlar, annelerimizi temsil eden Ay, bu konularda bizi hassaslaştıracaktır. Ancak Ay'ın kendi burcunda, Yengeç'te olması, haftanın güzel bir başlangıcı olabilir. Gökyüzünde bu hafta en önemli olaylardan birisi de 21 Mart'ta Ekinoks; gece ve gündüzün eşitlenmesiyle beraber günlerin uzaması ve baharın başlangıcı olacaktır. 21 Mart, tüm astroloji olarak yeni bir dönemin başlangıcı olarak kabul edilir. Hepimize güzellikler getirmesi dileğimle diyorum. Güneş ile Neptün gezegenin kavuşması; bu kavuşum bize sisli, bulanık, çok da belirgin olmayan bir zaman dilimi sunmaktadır. Sevgi, aşk ve para gezegeni Venüs'ün Satürn gezegenine doğru ilerlemesi; bu konularda baskılanma, daralma verebilir. Bu da demek oluyor ki para piyasalarında baskılanma ve daraltma politikaları çok olacaktır. Harcamalarımızda kendimizi kısıtlayabiliriz. Bu hafta Cuma günü Mars 29 derecede olacak; ani hareketlerden kaçının, kazalar, düşmeler olabilir. Ameliyat gibi konularınız varsa eğer erteleyebilecek durumdaysanız ertelemenizi tavsiye ederim. Mide hassasiyetleri, baş ağrıları, migren atakları çok da görülecektir. Sevgiyle kalın, ışığımız hep parlasın.

Yükselen ve Güneşi Koç olanlar (21 Mart - 19 Nisan)

Koç Burcu-2

Bu hafta, Güneş 21 Mart'ta Balık burcundan çıkarak siz Koçların üzerinde parlamaya başlayacak, kendi ışığınızı hafta ortalarından sonra kolayca dışarıya yansıtabileceksiniz, kendinizi yaptığınız her iş varsa artık gösterme, ortaya çıkarma zamanlarında sınız. Savaş gezegeni Mars'ın 12. evinize gelmesiyle birlikte içsel öfkeleriniz artabilir, gizli düşmanlarınıza karşı dikkat etmeniz gereken bir aylık sürece girdiniz, bu konuda dikkat etmenizi öneririm. Sağlığınızla alakalı hastanelere gidebilirsiniz, kontrol tetkik gibi bu konularda uğraşabilirsiniz.

Yükselen ve Güneşi Boğa olanlar (20 Nisan - 20 Mayıs)

Boğa Burcu-1

Bu hafta, şansınızın açık olduğu bir hafta, aniden gelen kısmetleriniz olabilir, aşk hayatında bazı güzel gelişmelerle karşı karşıya kalabilirsiniz. Kendi içinizde ileriye dönük planlarla ilgili zihniniz dolu olacaktır, kariyer hayatında yoğun, hızlı bir haftada olabilirsiniz. Arkadaş çevreniz, arkadaşlarınızla alakalı gözden kaçan bazı konular veya kandırmalar olabilir, kendi kararlarınızı verirken arkadaşlarınıza bu hafta danışmamaya önem verin.

Yükselen ve Güneşi İkizler olanlar (21 Mayıs - 20 Haziran)

Ikizler Burcu-5

Haftalık burç yorumları (6-12 Mayıs) Haftalık burç yorumları (6-12 Mayıs)

Bu hafta sizler para konularında güzel gelişmelerle karşılaşabilirsiniz, eğer disiplinli hareket ederseniz maddi değerlerinizde artış olabilir, konforunuzu artırabilirsiniz. Kariyer hayatınızda hareketli bir dönem gözükmekte, işten ayrılma, yeni bir işe geçme gibi konular gündeminize gelebilir. Sosyal statünüzde görünür hale geleceksiniz. Ev, aile konularında olumlu gelişmeler gelebilir, bazılarınıza ev alma fırsatı verebilir. Umutlarınız ve hayallerinizle ilgili yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Güneş bu alanınızda olduğu için sizlere güç verecektir.

Yükselen ve Güneşi Yengeç olanlar (21 Haziran - 22 Temmuz)

Yengeç Burcu-3

Bu hafta sizlerin burcunda başlayan Ay ile sizlere şanslı, güzel bir hafta sunacak. Görünüşünüz bu hafta çok duygusal olabilir, kariyer ve iş hayatlarınızla alakalı güzel fırsatlar karşınıza çıkabilir, yeni anlaşmalar, sözleşmeler yapabilirsiniz. Sadece kendinize güvenin yeter, fırsatları değerlendirmeye bakın. Sosyal statünüzde görünür olmaya başlayacağınız bir haftadasınız. Ayrıca bu hafta yapacağınız ibadetler, dualar, meditasyonlar sizlere, ruhunuza çok iyi gelecektir.

Yükselen ve Güneşi Aslan olanlar (23 Temmuz - 22 Ağustos)

Aslan Burcu-3

Bu hafta, Ay içinizi ruhunuzu aydınlatacak, sizlerde dualarla, inançlarınıza göre ne ile rahatlayabiliyorsanız onlara yoğunlaşıp rahatlayabileceksiniz. İş hayatınızdan, kariyerinizden gelecek olan olumlu para akışları ile daha da rahatlayacağınız gözükmekte. Yurtdışı yada kısa mesafeli yolculuklar ile ilgili planlar yapabilir, bunları gerçekleştirmek için harekete geçebilirisiniz. Kredi, kredi kartları ve miras konularında ani bazı çıkışlar hareketler olabilir, dikkatli olmanızda fayda var.

Yükselen ve Güneşi Başak olanlar (23 Ağustos - 22 Eylül)

Başak Burcu-2

Bu hafta karşınıza gelen insanlarla ilgili çetin rakiplerle karşı karşıya gelebilirisiniz, ilişkilerinizde eş yada sevgilinize bazı konularda destekler verebilir yardımcı olabilirisiniz. İş, çalışma ortamlarında hareketli bir dönem var, riskli kararlar alarak iyi düşünmeden işten ayrılmamaya çalışın, pişman olabilirsiniz. Bu hafta para konusunda son zorlanmalarınız haftaya maddi konularda daha rahat olabileceksiniz, sağlığınıza ayrıca dikkat etmeniz gerekmetedir.

Yükselen ve Güneşi Terazi olanlar (23 Eylül - 22 Ekim)

Terazi Burcu-2

Bu hafta sizler kariyer ve statü kazanma alanlarında şanslı gözükmektesiniz, yeni iş teklifleri gelebilir, yeni anlaşmalar, sözleşmeler yapabilirsiniz bu konularda Ay sizlere şanslar sunuyor. Bazı ilişkisi olan Teraziler ayrılabilir, tartışmalar yaşayabilirler, haftaya sizin burcunuzda olacak olan ay tutulması 6 ay önce başlattığınız bazı konuların kapanma devrinin geldiğini sizlere söylemektedir. İlişkiler, evlilikler konusunda çok gündemleriniz olmuş olabilir, bu konularda ayrılık yada birleşme kararları alabilmeniz ve bu kararların sonuçlanmaları ile ilgili kadersel olaylar yaşayabilirisiniz.

Yükselen ve Güneşi Akrep olanlar (23 Ekim - 21 Kasım)

Akrep Burcu-6

Bu hafta, sizlerin inançlar, uzun vadeli amaçlar, akademik eğitimler konularınızda Ay aydınlatmakta ve bu konularda sizlere fırsatlar getirebilecektir. Bazı Akrep burçları evlilik konusunda arkadaş çevresinden destekler ile eş adaylarını bulabilir, onlarla tanışabilme fırsatları karşılarına çıkabilir. Çalışma hayatlarında sözleşmeler yapabilir, yada günlük koşuşturmacaları ile ilgili ileriye dönük planlar yapabilirler, ev tadilatları yada taşınma konuları olabilir, çocukları ile ilgili resmi konular ile uğraşabilirler.

Yükselen ve Güneşi Yay olanlar (22 Kasım - 21 Aralık)

Yay Burcu-2

Bu hafta, miras, nafaka, tazminat konularında şanslı olan bir zamandasınız, istediğiniz kredi ile ilgili güzel, olumlu sonuçlar alabilirsiniz. Bazı Yaylar yeni yerleşim yerleri arayıp harekete geçebilme fırsatı ile karşılaşabilirler bu hafta ile birlikte sizler taşınma konuları, başka yere yerleşme fikri ile ilgili çok eylemler yapabileceksiniz. Aile büyükleriniz, anne ve baba ile ilgili sorumluluklarınız artabilir. Aşk hayatınız ile ilgili yeni tanışmalar karşınıza çıkabilir, çocukları olan Yaylar da çocuklarınızın eğitimi ile ilgilenebilirsiniz.

Yükselen ve Güneşi Oğlak olanlar (22 Aralık - 19 Ocak)

Oğlak Burcu-7

Bu hafta, evlilik ve ilişkiler alanınızdaki bulunan Ay ile bu gibi konularda aydınlanmaya başlıyor olabilirisiniz, yada açık düşmanlarınızın farkına varabilrisiniz, danışmanlık alma yada mahkeme kararı almak içinde iyi bir haftada bulunmaktasınız. Kardeşler, kuzenler, yakın çevrenizle alakalı sorumluluklar alma durumunuz olabilir, trafikte araba kullanırken dalgın olabilirsiniz bu konuda sizleri uyarabilirim, ayrıca para ve maddi değerlerinizde elinizden çıkışlar bu haftadan sonra son bulacaktır.

Yükselen ve Güneşi Kova olanlar (20 Ocak - 18 Şubat)

Kova Burcu-1

Bu hafta, sizler çalışma hayatında daha rahat hareket edebilecek, günlük koşuşturmalarınızda daha sakin ruh hallerinde olacaksınız, siz Kovalar 1 ay boyunca 1.evinizde bulunan Mars yüzünden çok agresif zor zamanlar geçirdiniz ve artık dinlenme zamanındasınız, kendinizi sakinleştirecek yollar bulabileceksiniz, kardeşler ve yakın çevreniz ile ilgili sorumluluklar alabilirisiniz yada yanılabilirisiniz. Maddi konularda daha dikkatli olabileceğiniz ve baskı altında olabileceğiniz zamanlardasınız.

Yükselen ve Güneşi Balık olanlar (19 Şubat - 20 Mart)

Balık Burcu-3

Bu hafta, sizlere aşkla dolu bir ay sunuyoruz. İleriye dönük eş adaylarıyla fırsatlar sunuyoruz. Bu haftayı bu konuda iyi değerlendirebilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili güzel olaylar olabilir. Spekülasyon borsasıyla ilgili güzel kazançlar sağlayabilirsiniz. Geçmiş dönemde aldığınız unutulmuş ödemeler karşınıza çıkabilir. Dış görünüşünüzle ilgili estetik veya spor gibi konulara odaklanıp kendinizi daha disiplinli hale getirebilirsiniz. Bu haftadan sonra günler daha hızlı akmaya başlayacaktır.