Magazin

Hadise ve Şenol Sönmez ilk kez birlikte görüntülendi

Ünlü şarkıcı Hadise, yönetmen Şenol Sönmez ile yeni bir ilişkiye adım attı. Çift, ilk kez birlikte kamuoyunun karşısına çıktı.

Abone Ol

Şenol Sönmez’in yönetmenliğini yaptığı "Esas Oğlan" dizisinde başrolü üstlenen Hadise, iddialara göre gönlünü projede tanıştığı başarılı yönetmene kaptırmıştı. İkili, aşk haberlerinin ardından geçtiğimiz akşam “Gelin Takımı” filminin özel gösteriminde yan yana görüntülendi.

Özel gösterimde buluştular

Seda Bakan’ın başrolünü üstlendiği ve 18 Ekim’de vizyona girecek olan “Gelin Takımı” filminin ön izleme etkinliği, Soho House’da düzenlendi. Hadise ve Şenol Sönmez, gösterime birlikte katıldılar ancak dikkat çekmemek için gece sonunda mekândan ayrı ayrı çıkmayı tercih ettiler.

Set anıları ve eğlenceli bir proje

Filmin başrol oyuncularından Seda Bakan, etkinlikte yaptığı açıklamada, filmin romantik komedi türünde olduğunu ve çekim sürecinin oldukça keyifli geçtiğini belirtti. “Sette çok güzel vakit geçirdik ve izleyicilere bu zor dönemde iyi gelecek bir film hazırladık,” diyen Bakan, projeden oldukça umutlu olduğunu dile getirdi.

Hadise ve Şenol Sönmez’in aşkı ise magazin dünyasında şimdiden büyük yankı uyandırdı. Çiftin, ilişkilerini göz önünde yaşamaktan kaçınmaları dikkat çekiyor.