Magazin

Hadise Okan Buruk sevgili mi, Hadise’nin sevgilisi Okan Burak mu, neden eşinden boşandı?

"Hadise ile Okan Buruk'un sevgili olup olmadığını merak eden hayranlar, son günlerde ortaya atılan 'Hadise Okan Buruk sevgili mi, Hadise’nin sevgilisi Okan Buruk mu, aşk mı yaşıyorlar?' sorularıyla bu iddianın doğruluğunu araştırıyor."

Abone Ol

Bir süre önce eşinden boşanan Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un ünlü şarkıcı Hadise ile aşk yaşadığı iddia edildi. Bu iddia magazin dünyasında büyük yankı uyandırdı. "Hadise Okan Buruk sevgili mi, Hadise’nin sevgilisi Okan Burak mı, aşk mı yaşıyorlar?" soruları, son dönemde en çok konuşulan konular arasında yerini aldı.

Hadise Okan Buruk Sevgili mi?

Trendyol Süper Lig'de son 2 sezondur şampiyonluk kupasını kaldıran Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı. İddialara göre, Okan Buruk ile ünlü şarkıcı Hadise sevgili oldu. Oda TV'de yer alan haberlere göre, 50 yaşındaki teknik direktör Okan Buruk, bir süre önce eşinden boşanmıştı. 38 yaşındaki ünlü şarkıcı Hadise'nin ise Kerem Bürsin ile sevgili olduğu iddia ediliyordu. Ancak şimdi, Hadise'nin Okan Buruk ile yeni bir ilişkiye başladığı konuşuluyor.

Okan Buruk ve Hadise Arasında Gerçekten Aşk mı Var?

Okan Buruk'un adı daha önce futbolcularla anılan Hadise ile birlikte anılmaya başlandı. Hadise'nin Galatasaray Kulübü'nün Okan Buruk için çıkardığı nostalji tişörtüyle stüdyoya girip şarkı söylemesi, bu aşk dedikodularını daha da alevlendirdi. Şubat 2024'te eşinden boşanan Buruk'un, Hadise ile ilişki yaşadığı iddiası, magazin dünyasında büyük bir yankı uyandırdı.

Okan Buruk ve Nihan Akkuş'un Boşanması

Geçen sezonun ikinci yarısında Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, özel hayatında sıkıntılı günler atlatmış ve 2007 yılında evlendiği modacı eşi Nihan Akkuş'la yollarını ayırmıştı. Çift, 2013 yılında da boşanma kararı alarak mahkemeye başvurmuş, ancak evliliklerine bir şans daha tanımaya karar vermişti. Ancak bu kez evliliklerini sürdüremeyerek Şubat 2024'te boşandılar.

Hadise ve Okan Buruk Aşkı mı?

Hadise'nin daha önce futbolcularla adı anılmıştı, ancak şimdi Okan Buruk ile yeni bir ilişki iddiası gündeme geldi. İddialara göre, Hadise ve Okan Buruk arasında başlayan bu yeni ilişki, magazin dünyasında yılın aşk bombası olarak anılıyor.