Spor

Hacıosmanoğlu, Sarallar ilişkisi var mı? Sarallar TFF'yi Ele Mi Geçirdi?

Hacıosmanoğlu, Saral'ın istifasının FETÖ'nün baskıları nedeniyle olduğunu belirtti. Milli İstihbarat Teşkilatı'nın Sarallar ile ilişkilerini araştırmak için ekip kuracağını söyledi. Peki, Hacıosmanoğlu, MİT Sarallar ilişkisi ne? Sarallar TFF'yi Ele Mi Geçirdi?

Abone Ol

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, yönetiminde yer alan Bayram Saral'ın başkanlığa seçildikten sonra istifa etmesiyle ilgili olarak, "Alçak bir terör örgütü var, FETÖ'nün köpekleri var. İlk günden başladılar. Bu nedenle Bayram Bey ayrılmak zorunda kaldı" dedi.

Hacıosmanoğlu, Saral'ın İstifasının Sebebi Olarak FETÖ'yü Gösterdi

Hacıosmanoğlu, beIN Sports'ta Güntekin Onay'ın konuğu olarak katıldığı programda, Saral'ın istifasının FETÖ kliklerinin harekete geçmesiyle ilgili olduğunu iddia etti.

"Sarallar TFF'yi Ele Geçirdi" İddialarına Yanıt Verdi

Bayram Saral ile TFF yönetimi için beraber yola çıktıklarını kaydeden Hacıosmanoğlu, "Alçak bir terör örgütü var. FETÖ'nün köpekleri var, bu ülkeyle ilgili sürekli video yayınlıyorlar. İlk günden başladılar. Bizim TFF Başkanı olmamızdan rahatsız oldular" dedi.

"Sayın İbrahim Kalın'ı Tanırım, Haberi Yoktur Diye Düşünüyorum"

Hacıosmanoğlu, FETÖ'nün elemanlarının hala Türkiye'de klikleri olduğunu ve bu kliklerin MİT toplantıları düzenleyerek Sarallar ile ilişkisini araştırmak istediklerini söyledi. "Sayın İbrahim Kalın'ı tanırım, haberi yoktur diye düşünüyorum, varsa vahim bir durum. İnanıyorum ki haberi yok, ilk sefer buradan dillendiriyorum, gereğini yapar o" dedi.

"Sarallar İle Dostluk Yapmak Suç Mu?"

Hacıosmanoğlu, Sarallar ailesi ile dostluğunun yasal olduğunu vurgulayarak, "Türk Ceza Kanunu'nda Sarallar ile dostluk yapmak suç mu? Bunlar iş adamı, bu ülkede üretim yapan vergi ödeyen insanlar. Başlarına bir kaza geldiği zaman buradan uzaklaşalım mı diyeceksin. Hukuk içinde kalarak her türlü yardımı yaparım, dün nasıl dostumsa yarın da öyle olacak. Bu adamlığın gereğidir" dedi.