İstanbul Beşiktaş'taki Masquerade adlı gece kulübünde 2 Nisan'da çıkan ve 29 işçinin ölümüne neden olan yangının, rüşvet olayı ile başlayan bir zincirin sonu olduğu iddia edildi. Samimi Haber'in ulaştığı resmi belgelerdeki iddialara göre Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, rüşvet karşılığında usulsüz tadilata izin vermiş ve tadilat sırasında yangın çıkmıştı.

Mete Sohtaoğlu: Yunan Dışişleri Bakanının açıklaması önemli mesaj taşıyor Mete Sohtaoğlu: Yunan Dışişleri Bakanının açıklaması önemli mesaj taşıyor

NE OLMUŞTU?

Resmî belgelerde geçen bu iddiayı sormak ve cevap hakkını kullanmasına olanak sunmak için Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat’ı aramıştık. Akpolat telefonumuza çıkmazken özel kalem müdürü, iddiaların asılsız olduğunu, savcılığın bu iddialar ile ilgili soruşturma açmaya gerek duymadığını savunmuştu.

Haberimizin ses getirmesi sonrası sosyal medya hesaplarımızdan bot ve trol hesaplardan saldırıya geçilmesi ile birlikte yorumlar ile hakaretler edildi. Sosyal medya ekibimiz saldırıları engelledi.

Her zaman doğruları yazan Samimi Haber doğru ve dürüst haber ilkesinden taviz vermeden yoluna devam edecektir.

İlgili haberi okumak için tıklayın

Editör: Haber Merkezi