Bugün hangi maçlar var? 19 Eylül 2024 maç programı belli oldu! İşte bugün oynanacak maçlar Bugün hangi maçlar var? 19 Eylül 2024 maç programı belli oldu! İşte bugün oynanacak maçlar

Beşiktaş, Galatasaray'ın salıncak paylaşımıyla ilgili yanıt verdi. Turkcell Süper Kupa'da Galatasaray'ı 5-0 mağlup eden Beşiktaş, sarı-kırmızılıların geçen sezon yaptığı "Salıncak" paylaşımına tepki gösterdi. Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat da konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş'tan Salıncak Paylaşımına Sert Yanıt

Beşiktaş, resmi Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, "Kartal'ı salıncağa koymaya kimsenin gücü yetmez. Bir dahakine edebinle sevin." ifadelerini kullandı. Açıklamada, "Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'a çıkmadan önce annesi ve kız kardeşini Beşiktaş Jimnastik Kulübü'ne emanet ettiği" vurgulanarak, Beşiktaş'ın Cumhuriyet'in kurucu kadrolarıyla aynı davada yer aldığı belirtildi.

Beşiktaş'ın Açıklaması

Beşiktaş'ın açıklamasında, Galatasaray'ın sosyal medyada yaptığı paylaşımın ardından özür dilediği ve paylaşımın kaldırılacağı belirtildi. Ayrıca, Beşiktaş'ın "Şerefinle oyna, hakkınla kazan" şiarının hatırlatıldığı açıklamada, "Bir dahakine edebinle sevin." ifadeleri kullanıldı.

"Kimsenin Gücü Yetmez" 

Başkan Hasan Arat, yeni transferler Mustafa Hekimoğlu ve Jean Onana'nın takım için önemli katkılar sağlayacağını belirtti. Arat, Galatasaray'ın "salıncak" paylaşımı hakkında ise, "Kartal'ı salıncağa bindirmeye kimsenin gücü yetmez. Kartal burada gerekeni yapar. Ancak biz Beşiktaş olarak bu tür provokasyonlara yanıt vermeyeceğiz. Bu galibiyeti soğukkanlılık ve vakur bir şekilde kutlayacağız." ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi