Spor

Göztepe-FB Maçı Hakemi Kim Oldu?

Trendyol Süper Lig'de büyük heyecana sahne olacak Göztepe ve Fenerbahçe arasındaki karşılaşma için geri sayım başladı. Göztepe-FB maçı hakemi kim oldu? sorusu, futbolseverler tarafından merak ediliyor. Türkiye Futbol Federasyonu, bu önemli karşılaşmanın hakemlerini açıkladı. İşte detaylar...

Abone Ol

Trendyol Süper Lig'de sezonun ikinci haftasında Göztepe Spor Kulübü, Gürsel Aksel Stadyumu'nda Fenerbahçe Spor Kulübü ile karşı karşıya geliyor. Göztepe-FB maçı hakemi kim oldu? sorusu, taraftarlar arasında büyük merak konusu. Türkiye Futbol Federasyonu, bu zorlu mücadelede görev yapacak hakemleri resmen açıkladı.

Göztepe-FB Maçı Hakemi Açıklandı

Bu önemli karşılaşmanın hakemleri şu şekilde belirlendi: Kadir Sağlam başhakem olarak görev alırken, Volkan Ahmet Narinç ve Ogün Kamacı yardımcı hakemler olarak sahada yer alacak. Dördüncü hakem ise Ömer Tolga Güldibi olacak.

Göztepe-FB maçı hakemi kim oldu? sorusunun cevabı, karşılaşmayı heyecanla bekleyen futbolseverler tarafından yakından takip ediliyor. Bu kritik mücadele, 17 Ağustos Cumartesi günü saat 21:45'te oynanacak ve BeIN Sports ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.