Gülsim Ali İlhan Gönül Dağı'ndan Neden Ayrıldı?

Başrolünü üstlendiği Gönül Dağı dizisinden ayrılan Gülsim Ali İlhan, ayrılığıyla ilgili sessizliğini bozdu. İlhan, diziden kendi isteğiyle ayrılmadığını ve projeye devam etmek istediğini belirtti. "Hikaye yarım kaldı" diyen İlhan, ayrılığın kendisinin kontrolünde olmadığını ifade etti.

Gönül Dagı Dilek Ayrılık (5)

Ayrılığın Arkasındaki Gerçek Ne?

TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Gönül Dağı'nda Dilek rolünü oynayan Gülsim Ali İlhan, diziden ani bir ayrılıkla gündeme gelmişti. İlhan, aylar sonra yaptığı açıklamada, kadrodan kendi isteğiyle ayrılmadığını belirterek ayrılığının dışsal sebeplerden kaynaklandığını vurguladı.

"Oyuncu Ayrılık Kararını Kendi Almaz mı?"

Gülsüm Ali İlhan, Gönül Dağı'yla ilgili yaptığı açıklamada, "Gönül Dağı çok özel bir proje. İnsanların kolay yakalayamadığı uyumu orada yakalamıştık. Bence oyuncu böyle bir vedanın kararını veremez. 'Ben ayrılmak istiyorum' diyerek ayrılan bir oyuncu varsa helal olsun. Ben o değilim... Bence hikaye buraya kadardı. Öyle olması gerekiyordu. Zamanımız oraya kadardı" dedi.

Gönül Dagı Dilek Ayrılık (1)

Taner ve Dilek'in Hikayesi Devam Edebilir miydi?

"Dilek'in hikayesi devam etseydi oynar mıydın?" sorusuna cevap veren İlhan, "Dilek'in hikayesi ben çıkmış olsam da devam ediyor. Ayrıldıktan sonra fragmanı izleyince içimden bir parça kopmuş gibi hissettim. Diziye geri dönmem imkansız. Özel bir sahnede yer almak isterdim. Taner ve Dilek'in oğullarıyla olan mutluluğunu görmeyi çok isterdim. Hikayeleri yarım kaldı" ifadelerini kullandı.

Ümit Erdim boşanma hakkında ilk kez konuştu Ümit Erdim boşanma hakkında ilk kez konuştu

Gönül Dagı Dilek Ayrılık (3)

Gönül Dağı Yeni Sezonuyla Devam Edecek mi?

Başrollerini Berk Atan, Semih Ertürk ve Cihat Süvarioğlu’nun üstlendiği Gönül Dağı, Cumartesi günleri yeni bölümleriyle izleyici karşısına çıkıyor. TRT 1 ekranlarında 4 sezondur devam eden Gönül Dağı, hikayesiyle ve karakterleriyle izleyiciden tam not alıyor.

Gönül Dagı Dilek Ayrılık (2)

Gönül Dağı'nın Yeni Sezonu Ne Zaman Başlayacak?

Gönül Dağı dizisinin yeni sezon tarihi merak edilmeye başladı. Dizinin hayranları, 5. sezonun başlayacağı tarihi öğrenmek için aramalarına hız kazandırdı. Gönül Dağı dizisinin yeni sezon tarihi henüz bilinmiyor.

Editör: Haber Merkezi