Spor

Göksel Gümüşdağ'dan Onur Bulut transferi açıklaması

RAMS Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, Onur Bulut'un transferi için Beşiktaş ile görüştüklerini ve oyuncunun Başakşehir'e gelmeye istekli olduğunu belirtti. Gümüşdağ, "Hocamızın eski oyuncusu olan Onur, Başakşehir'e gelmek istiyor. Beşiktaş ile anlaşma sağlarsak, transfer sürecini tamamlayacağız." şeklinde konuştu.

Abone Ol

Beşiktaş'ta sağ bek olarak görev yapan Onur Bulut'un adı, transfer döneminde Başakşehir ile anılıyordu. 

Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, Avrupa kupasındaki La Fiorita galibiyetinin ardından transferle ilgili açıklamalarda bulundu. Beşiktaş ile görüşmelerin sürdüğünü belirten Gümüşdağ, Çağdaş Atan'ın eski oyuncusu Onur Bulut'un, anlaşma sağlanması durumunda Başakşehir’e katılacağını duyurdu.

Gümüşdağ’ın açıklamaları şöyle oldu:

"Beşiktaş ile görüşmelerimiz devam ediyor. Beşiktaş'ın onayıyla, transferin gerçekleşmesini bekliyoruz. Onur Bulut, hocamızın eski oyuncusu ve kendisi de Başakşehir’e gelmek istiyor. Eğer Beşiktaş ile anlaşmaya varırsak, bu transferi sonuçlandırmayı umuyoruz."
 

Onur Bulut Kimdir?

Onur Bulut, 16 Nisan 1994 tarihinde Almanya'nın Werdohl şehrinde dünyaya geldi. Futbol kariyerine 2011 yılında VfL Bochum II Kulübü'nde adım attı ve ardından VfL Bochum'da profesyonel futbol hayatına devam etti. Kariyeri boyunca VfL Bochum, SC Freiburg, Eintracht Braunschweig ve Alanyaspor kulüplerinde forma giydi.