Ülkeye Dönen Özen'in Yüzündeki Değişimi..

2000'li yıllara damgasını vuran şarkıcılardan biri olan Gökhan Özen, bir süredir Los Angeles'ta Yaşıyordu. Kısa süre önce ülkeye dönen Özen yüzündeki değişim herkes tarafından dikkat çekmiş ve yüzlerce yorum yağmıştı.

Gökhan Özen'den Estetik İddialarına Yanıt : Keyfimi Kaçıramazsınız!

Yüzümde Hiç Bir Şey Yok!

Çıkan haberler sonrası bir süre sessiz kalan Gökhan Özen, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla sessizliğini bozdu ve filtresiz fotoğrafını paylaşarak ''yüzümde hiç bir şey yok'' dedi.

Gökhan Özen'den Estetik İddialarına Yanıt  Keyfimi Kaçıramazsınız!

Ünlü şarkıcı Özen sosyal medyasından şu şekilde paylaşım yaptı..

Ajda Pekkan'dan Sezen Aksu itirafı Ajda Pekkan'dan Sezen Aksu itirafı

"Herkese merhabalar. Uyandım bir baktım ki insanlar beni aramış, 'Gökhan yüzünle ilgili haberler çıkıyor...' Bir tane basından arkadaşımız filtreyi basıyor ekrana bir de açı yakalatmış kendine, kontrastı abartmış, videoyu editlemiş yayına veriyor. Şimdi bu yüze simsiyah filtreyi koysan bütün çizgiler çıkar. Bakın şu an doğal olarak kendi telefonumdan filtresiz bir şekilde çekiyorum. Yüzümde hiçbir şey yok, sevenlerime bunu söyleyeyim. Yüzümde hiçbir işlem yapılmadı. Sadece gözlerimden bir operasyon geçirdim onu da sağlık amaçlı mecburen geçirdim.İlk ve son kez böyle bir açıklama yapıyorum. Benim keyfimi böyle kaçıramazsınız ama beni seven insanların keyfini kaçırmayın" dedi.