Spor

Gizem Örge Ordulu Mu, Kimin Kızı, Babası Kim, Evli Mi, Eşi Kim, Boyu Kaç?

A Milli Kadın Voleybol Takımı, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nın yarı finalinde İtalya ile karşı karşıya gelecek. Peki, Gizem Örge kimdir? Gizem Örge kaç yaşında, nereli, boyu kaç, evli mi, hangi takımda oynuyor?

Abone Ol

Gizem Örge, Türkiye’nin milli voleybolcularından biridir ve hakkında merak edilen pek çok detay var. İşte Gizem Örge hakkında bilmeniz gerekenler...

Gizem Örge Ordulu Mu?

Gizem Örge, dedesi Ordu Mesudiye Eski Belediye Başkanı Mustafa Demir olan bir ailenin mensubudur. Bu nedenle kökleri Ordu'ya dayanmaktadır. Son olarak Vakıfbank’tan ayrılarak Fenerbahçe Opet’e transfer olmuştur.

Gizem Örge Kimin Kızı?

Gizem Örge, Salim Örge'nin kızıdır. Babası, Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) çalışanıdır ve Gizem’in başarılarıyla gurur duymaktadır.

Gizem Örge Evli Mi, Eşi Kim?

Gizem Örge, 2019 yılında oyuncu Cavit Çetin Güner ile evlenmiş ancak aynı yıl içerisinde yollarını ayırmışlardır.

Gizem Örge’nin Boyu Kaç?

Gizem Örge, 1.70 metre boyunda ve 59 kilogram ağırlığındadır. Libero pozisyonunda oynayan başarılı sporcu, savunma becerileriyle tanınmaktadır.

Gizem Örge Hangi Mevkide Oynuyor?

"Milli Savunma Bakanı" lakabıyla bilinen Gizem Örge, libero pozisyonunda görev yapmaktadır.

Gizem Örge’nin Spor Kariyeri

Hatice Gizem Örge, 26 Nisan 1993 tarihinde Ankara'da doğmuştur. Türkiye Kadın Milli Voleybol Takımı ve Sultanlar Ligi takımlarından Fenerbahçe'de libero olarak oynayan Gizem Örge, daha önce Batıkent Kültür Spor Kulübü, Nilüfer Belediyespor ve VakıfBank'ta forma giymiştir.

Gizem Örge'nin Babası Ne İş Yapıyor?

Gizem Örge'nin babası Salim Örge, Devlet Hava Meydanları İşletmesi'nde (DHMİ) çalışmaktadır. DHMİ Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Keskin, 2023 CEV Avrupa Şampiyonluğu sonrası Gizem’in babası Salim Örge'ye teşekkür belgesi takdim etmiştir.