Medya

Genco Arı'nın "Prodüktör" albümü 25 Ekim'de dinleyicilerle buluşuyor!

Müziğin dahi çocuğu olarak bilinen Genco Arı, uzun süredir üzerinde çalıştığı 10 şarkılık albümü "Prodüktör" ile dinleyicileri müzikal bir yolculuğa çıkarıyor. Genco Arı Production & Bordo Müzik etiketiyle 25 Ekim Cuma günü yayınlanacak olan albüm, Arı'nın kariyerinin bir özeti olarak nitelendiriliyor.

Abone Ol

Prodüktör albümünde birbirinden değerli sanatçılar bir araya geldi. Türk müziğinin sevilen isimleri Teoman, Cem Yılmaz, Günce, Melek Mosso, Evrencan Gündüz, Büşra Pekin, Burcu Arı, Tepki, Fikri Karayel ve Göksel, bu albümde kendi stillerini özgün bir şekilde yorumladılar. Pop, rock, funk ve rap gibi farklı tarzların ustalıkla işlendiği albüm, dinleyicilere görkemli bir müzikal deneyim sunmayı hedefliyor.

Albüm, elektronik ve analog seslerin bir araya geldiği, her bir detayın Genco Arı tarafından büyük titizlikle işlendiği bir yapıya sahip. Müzikal yolculuğun daha şimdiden ikinci kısmına başladığını belirten Genco Arı, bu albümle hem sözel hem de müzikal açıdan önemli bir misyon üstlendiğini dile getiriyor.

İlk video klip: Yeter

Albümün açılış şarkısı, Genco Arı ile Türk pop müziğinin güçlü kadın vokallerinden Günce'nin birlikte yorumladığı "Yeter". Sözleri Sezen Aksu’ya, bestesi Atilla Özdemiroğlu’na ait olan bu unutulmaz şarkı, Günce’nin etkileyici vokaliyle yeniden hayat buluyor. Şarkının performans video klibi ise Murat Tuncel’in görüntü yönetmenliğinde çekildi. Klipte, Genco Arı da Günce’ye eşlik ediyor.

Prodüktör albümü, Genco Arı'nın müzikte açtığı yeni boyutları ve riskli projelere olan cesaretini bir kez daha gözler önüne seriyor. Albüm, farklı tarzların bir araya geldiği, her zevke hitap eden geniş bir müzikal yelpazeye sahip.