Kenya Genelkurmay Başkanı Ogolla vefat etti Kenya Genelkurmay Başkanı Ogolla vefat etti

Pitbull tarafından ısırılan genç kadın, saldırıya uğradıktan sonra büyük bir dehşet yaşadı. Üst dudağını tamamen kaybeden model, pitbull saldırısını "bir oyuncak gibi benimle oynadı" diyerek tanımladı.

Pro Skater And Model Brooke Khoury

Olayın ardından yüzünü yeniden yapılandırmak için çeşitli ameliyatlara 400 bin dolar  harcadı. Ancak New York Post'un haberine göre, doktorların görünüşünü iyileştirme çabalarına rağmen Khoury, artık fiziksel mükemmelliğe ulaşmakla ilgilenmediğini söylüyor.Good Morning America adlı yayınla yaptığı röportajda "Ailem, arkadaşlarım Bir nedenden dolayı hayatımda olması gerekiyordu; güzelliğin görünenden çok daha fazlası olduğunu anlamama sebep oldu'' açıklamasında bulundu.

Ekran Görüntüsü 2023 12 28 145755

Aynı zamanda profesyonel bir kaykaycı olan Kaliforniyalı, saldırının üzerinden üç yılı aşkın bir süre geçtikten sonra, artık aynadaki görünüşü ne olursa olsun kendini nasıl kabul edeceğini ve takdir edeceğini keşfettiğini anlattı.Khoury, hayatını değiştiren bu saldırıya, ilk TV reklamında başrol oynamaya hazırlanmadan bir gün önce uğramıştı.

Ekran Görüntüsü 2023 12 28 145820

Röportajında "Doktorum beni kelimenin tam anlamıyla bir sanat projesi olarak tanımladı" diyen Khoury, doktorun cildi istediği gibi şekillendirdiğini ve hareket ettirdiğini ekledi.Model olarak "fiziğinin ön planda" olduğu bir sektörde olmasına rağmen artık vücudundaki değişimi kabul ettiğini söyleyen genç kadın, hayata bağlanmanın önemli olduğunu vurguladı.