Bilecik Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) binasında düzenlenen kura çekimiyle birlikte heyecan dorukta. ASKF Başkanı Nusret Tosun, Futbol İl Temsilcisi Engin Toku ve turnuvaya katılacak takım temsilcileri, müsabakaların başlangıcına özel bir buluşma gerçekleştirdi. Tosun, katılan tüm takımlara başarılar dilerken, kazasız belasız bir turnuva olmasını temenni etti.

preview image

U14 Türkiye Şampiyonası 1. Kademe Müsabakaları, yarın Bilecik Sentetik Sahada başlayacak. A ve B gruplarında 6 takımın mücadele edeceği turnuvada, rekabet büyük olacak. A Grubunda Bursa Yol Spor, Sakarya Arifiye Spor, İstanbul Kartal Spor mücadele ederken, B Grubunda ise; Yalovaspor, Bursa Özlücespor Gençlikspor ve İstanbul Dudulluspor yer alacak.

İstasyon Sentetik Saha'da yarın saat 13:00’da başlayacak turnuvada, ilk maçta Bursa Yol Spor ile Sakarya Arifiyespor karşı karşıya gelecek. Ardından aynı gün saat 15:00’da Yalovaspor ile Bursa Özlüce Gençlikspor mücadelesi gerçekleşecek.

Fenerbahçeden 'zorunlu açıklama' geldi! Fenerbahçeden 'zorunlu açıklama' geldi!

Ayrıca, heyecan dolu müsabakaların sonunda final maçı, 17 Mart günü aynı sahada saat 17:00’da oynanacak. Bu önemli organizasyonda futbolseverleri bekleyen birbirinden heyecanlı karşılaşmalarla dolu günler başlıyor.