Tüm gençlerin en büyük korkusu gelecek kaygısı okusam mı okumasam mı? Nasıl para kazanabilirim, hangi işi yapmalıyım, doğru olur mu olmaz mı.... Çok fazla düşünce ruhsal bozukluk ve daha kötüsü bunalım içerisinde bulunan gençlerle dolu, nerden para kazanırsam ne yaparım nerede iş var diye başvurulmadık kaydolunmadık forumlar yerler kalmıyor. En sıkıntılı yaşlar ve nasıl bir yol çizeceğini kestiremeyip hayatının bazı dönemlerinde çöküş, yanlış karar ve ayağına taş takılınca pes edip evden çıkmayan kendini ve topluma dışlanmak adı altında kapsayan düşüncelere girip çıkışı olmayan düşüncelerle umutsuz beklemek....

Cumhurbaşkanı Erdoğan Erbil'de resmi törenle karşılandı Cumhurbaşkanı Erdoğan Erbil'de resmi törenle karşılandı

Öğrenci Olmanın Zorlukları

Hayatın belli senesi evden uzaklaşıp üniversiteye giden öğrenciler kendi sorumluluğunda olan insan için her şey garip, anlaşılmaz ve zorlaşıyor. En sağlıklı ve en az hasarla kurtulmak önemli. Kariyer belki de 50 yaşında belki de 20 yaşında sahip olunacak diye bir şey değil de daha çok sanki neyin nasıl yapıldığı ile alakalı. Belki kaçırılan fırsatlar, gelmeyen veya gelecek olan fırsatlar önemli olan tabi ki neyin nasıl değerlendirildiğidir.

Gelecekte Para Kazanmak

Kariyer Hedefinin Geleceğe Etkileri

Kariyer bu hayatta dile getirebileceğimiz konulardan biridir. Gelecek için atılan her adım güçlülük sembolüdür. Umut her zaman olacak ki var edebilme imkânı olsun. Belki de bir gözün görmediğini diğer göz görür. Ani karar ani hareket her zaman zarardır. Olan her olayın üzerine mantığını konuşturarak kendinle düşünülüp karar verilecek ki doğru bir yol izlensin, hayatın her yerinde her zaman zorluk imkânsızlık çıkar. Batarsın çıkarsın veya çıkamazsın ama zamanında yapacağın hareketler ve vereceğin kararlarla yükselir, alçalırsın.

Biraz sabır doğru hareket ve kararla imkânsız diye bir şey olmaz. Düşünceler kontrol altına alınarak kendin yönettiğin zaman noktayı da virgülü de koyarsın. Tecrübe var akıllı düşünceyi kontrol altına almak var dibi de yukarıyı da görebilmek var. Kafaya koyulan her şey yapılır, gelecekte kariyerde her zaman elimizde olan karşımıza çıkacak olan yolları doğru belirlememizle birlikte sahip olacağımız en iyi bileziktir. Gençlerin doğru kariyer hedefleri para kazanma doğrultusunda en büyük yatırım olacaktır.