Olay, saat 11.30 sıralarında Aktaş Mahallesi İmaret Meydanı'nda meydana geldi. Levent Ü., 3 ay önce 7 çocuğu ve eşiyle beraber Ankara'dan Bolu'ya geldi ve ailesiyle parklarda konakladığını iddia etti. Levent Ü., İmaret Meydanı'nda, bir oğlu ve eşi yanındayken, bıçakla kendisine zarar vermeye başladı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen polis, Levent Ü.'den kendisine zarar vermeyi bırakmasını istedi. Levent Ü., gazetecilere röportaj vermek karşılığında elindeki bıçağı bıraktı.

2 bin lira ile nasıl geçineceğim
 

Levent Ü. gazetecilere, 2 bin lira geliri olduğunu belirterek,

"Benim 7 tane çocuğum var. Ev tutsam kira ödeyemiyorum. Ben hep böyle sokakta mı yaşayacağım? Ne yapayım. Benim kimseye bir zararım yok. Bittim, çoluğum çocuğumla hep sokakta mı yaşayacağım? 2 bin lira ile nasıl kira ödeyeceğim? Yıllarca hep sokakta mı yaşayacağım?" dedi.

Hangi yollarda trafik yoğun olacak? 16 Eylül 2024 Hangi yollarda trafik yoğun olacak? 16 Eylül 2024

Röportajın ardından, Levent Ü., sağlık kontrolü için çevredeki hastaneye götürüldü.

Üzerine kayıtlı 1'i lüks, 6 araç çıktı

Aileye yardım etmek için çalışma başlatan Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ekipleri, Levent Ü.'nün farklı illerde, üzerine kayıtlı 1'i lüks otomobil, 6 araç olduğu tespit edildi. Gerçekler ortaya çıkınca aile kayıplara karıştı. Olayla ilgili adli soruşturma başlatıldı.

Editör: Haber Merkezi