Garanti Bankası'ndan emeklilere müjde olacak duyuru! Garanti Bankası Ocak ayı promosyonlarını duyurdu. Promosyon tutarının yanı sıra bir güzel haber daha var. Tüm detaylara haberimizi okuyarak ulaşabilirsiniz.

Garanti Bbva Aa 1849455

GARANTİ BANKASI'NDAN MÜJDE

Garanti BBVA, bankadan emekli maaşı alan kişilere özel kampanyalarıyla gözleri üzerine çekiyor. 1-31 Ocak 2024 tarihleri ​​arasında geçerli olan 'Emekli Promosyon Kampanyası' emeklilere özel bir hoş geldin paketi sunuyor. Garanti BBVA, cep telefonu üzerinden müşteri olup maaşını taşıyanlara, 10.000 TL'ye varan ek ikramiyeler dahil toplam 10.000 TL'lik fırsatın yanı sıra, EYT emeklilerine uygun faiz oranlarıyla EYT primli borç kredisi fırsatı da sunuyor. Garanti BBVA Emekli Promosyon Kampanyası 1 Ocak - 31 Ocak 2024 tarihleri ​​arasında geçerlidir. Kampanya kapsamında yalnızca Garanti BBVA'dan emekli maaşı alanlara 7 bin 500 TL'ye kadar nakit desteği sağlanacak. 

Garanti Bankasi emekli

Taksime yürümek istediler: 13 gözaltı Taksime yürümek istediler: 13 gözaltı

Ayrıca kredi kartınıza yapacağınız 500 TL harcamanıza 1.000 TL özel bonus kazanacaksınız. Kampanya, cep telefonu üzerinden müşteri ve emekli olanlara 1.500 TL ek ikramiye fırsatı sunarak emeklilere maddi destek sağlıyor. EYT emeklilerine prim borçlarını uygun faiz oranıyla ödeyerek hızlı bir şekilde emekli olma fırsatı sunuluyor. Ayrıca emekliliğinizin bağlı olduğu mevcut Garanti BBVA TL hesabınızı kullanarak hafta içi saat 16:00'ya kadar Garanti BBVA Mobil ve Garanti BBVA İnternet aracılığıyla ücretsiz transfer ve EFT/FAST işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz. Kampanyaya katılmak isteyen herkes şubeye gitmeden Garanti BBVA Mobil aracılığıyla müşteri olabiliyor ve emeklilik desteklerinden anında yararlanabiliyor.