Dünya

Galler Prensi William ve eşi Kate Middleton'dan tebrik mesajı

Kanser tedavisi nedeniyle uzun süredir kamuoyunun önünde görünmeyen Galler Prensesi Kate Middleton, eşi Galler Prensi William ile birlikte Büyük Britanya Olimpiyat Takımı sporcularına video mesajı yoluyla tebriklerini iletti.

Abone Ol

Yaz ayları boyunca halka açık etkinliklerde bulunmayacağı açıklanan Prenses Kate, bu önemli mesajla hem sporseverlerin hem de kamuoyunun dikkatini çekti.

Prens William ve Prenses Kate, resmi Instagram hesaplarından paylaştıkları videoda, olimpiyat sporcularının başarılarını kutladı. 

Prenses Kate, "Büyük Britanya Olimpiyat Takımı'nı evden izleyen herkes adına tebrik ederim" diyerek, sporcuların gösterdiği performansın herkes için büyük bir ilham kaynağı olduğunu belirtti. 

Prens William ise sporculara hitaben, "Başardığınız her şey için tebrikler. Hepimiz için büyük bir ilham kaynağı oldunuz" sözleriyle takdirlerini ifade etti.

Videonun açıklamasında ise çift, "Her sporcu büyük özveri, yürek ve tutku gösterdi. Hepimizi gururlandırdınız!" mesajını paylaştı. Prenses Kate, videoda sade bir çizgili kazakla ve yandan ayırdığı saçlarıyla dikkat çekerken, Prens William ise kirli sakalıyla öne çıktı.

Geçtiğimiz Ocak ayında geçirdiği karın ameliyatı sonrası ortadan kaybolan Prenses Kate, Mart ayında kamuoyuna geri dönerek kanserle mücadele ettiğini açıklamıştı. Bu süreçte uzun bir süre etkinliklere katılmayan ve tedavisinin devam ettiğini duyuran Prenses, geçtiğimiz ay gerçekleştirilen Trooping The Colour töreninde halkın önüne çıkmıştı.

Prenses Kate, kanser tedavisi sürecini paylaşmasının ardından Wimbledon Tenis Turnuvası'nın finali de dahil olmak üzere iki büyük etkinlikte halkla buluşmuş ve büyük ilgi görmüştü.

The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)'in paylaştığı bir gönderi