Dünya

Galler Prensesi Kate Middleton'ın tedavi süreci tamamlandı

Galler Prensesi Kate Middleton, kemoterapi sürecini tamamladığını içten bir video ile duyurdu. Videoda, prensesin kemoterapi tedavisinin sona erdiği haberini paylaşırken, zorlu sürecin ailesi ve kendisi için ne kadar zorlayıcı olduğunu anlatıyor.

Abone Ol

Prenses Middleton’a geçtiğimiz Ocak ayında, geçirdiği karın ameliyatı sonrası kanser teşhisi konmuştu. Paylaşılan yaklaşık üç dakikalık videoda, Middleton bu süreci "karmaşık, korkutucu ve belirsiz" olarak tanımladı. Prenses, videoda ailesiyle birlikte görünürken, tedavi sürecinde ailesinin ona nasıl destek olduğunu da vurguladı. Galler Prensi William ve çiftin üç çocuğu George, Charlotte ve Louis de videoda yer aldı. Çekimler, ailenin Norfolk kırsalındaki evlerinde gerçekleştirildi.

Kate Middleton, kanser teşhisinin kendisine hayatın ne kadar hızlı bir şekilde değişebileceğini gösterdiğini dile getirdi. Kensington Sarayı’ndan yapılan açıklamaya göre, prensesin tam anlamıyla kanseri yendiğini söylemek için henüz erken. Ancak, Middleton iyileşme sürecinin devam ettiğini ve bu deneyimin ona hayata farklı bir bakış açısı kazandırdığını ifade etti.

Prenses, tedavi süreci boyunca yalnızca bir kez, Kral III. Charles’ın resmi doğum günü törenine katılmıştı. Saray kaynakları, Middleton’ın bu yıl içinde birkaç resmi etkinlikte yer alabileceğini belirtiyor ancak tam olarak eski yaşamına dönmesinin zaman alacağını ekliyor.

Prenses Middleton’ın, kanser teşhisini ve tedavi sürecini paylaştığı video, Kraliyet Ailesi'nin modern ve samimi bir imaj çizdiği yorumlarına yol açtı. Bu içten paylaşım, halk tarafından büyük bir takdirle karşılandı.