Spor

Galatasaray Young Boys maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanş maçında İsviçre'nin güçlü ekibi Young Boys ile tur mücadelesine çıkacak. Oynanan ilk maçta deplasmanda Young Boys'a 3-2 mağlup olan Galatasaray'ın sahasında oynayacağı maçı 2 farklı skorla kazanması gerekiyor. Sarı Kırmızılılar tur atlayan taraf olmak istiyor. Peki, Galatasaray-Young Boys maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Abone Ol

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off rövanş maçına çıkacak. Galatasaray, Young Boys karşısında 3-2'nin rövanşında Şampiyonlar Ligi'ne kalma yolunda mutlaka kazanmak zorunda olduğu bir maça çıkıyor. Maç öncesi sosyal medyada Galatasaray maçı hangi kanalda, saat kaçta ve Galatasaray maçı şifreli mi soruları gündem oldu.

İşte o soruların yanıtları...

Maç öncesi Galatasaray'dan taraftarlara uyarı

Galatasaray Kulübü, yarın akşam (27 Ağustos 2024) Şampiyonlar Ligi play-off ilk maçında deplasmanda oynanacak Young Boys maçı öncesi taraftarlarına uyarıda bulundu.

Sarı-Kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada bir dizi bilgi verilirken yaşanacak olası olumsuzluklar durumunda gözaltı yaptırımıyla karşı karşıya kalınabileceği vurgulandı.

Galatasaray'ın Young Boys maçı kadrosu

Galatasaray'da bulantı, kusma ve ishal şikayetleri olan ve gıda zehirlenmesi yaşadığı tespit edilen Barış Alper Yılmaz ile sakatlığı devam eden Davinson Sanchez İsviçre'ye gidemedi. 

Galatasaray'ın Young Boys maçı kamp kadrosunda şu futbolcular yer alıyor:

"Fernando Muslera, Kerem Aktürkoğlu, Kerem Demirbay, Mauro Icardi, Dries Mertens, Yunus Akgün, Batuhan Şen, Wilfried Zaha, Leo Dubois, Derrick Köhn, Berkan Kutlu, Günay Güvenç, Gabriel Sara, Hakim Ziyech, Elias Jelert, Victor Nelsson, Lucas Torrreira, Atakan Ordu, Abdülkerim Bardakcı, Michy Batshuayi, Ali Yeşilyurt, Ali Turap Bülbül, Efe Akman, Metehan Baltacı."

Galatasaray-Young Boys maçı hakemleri kimler?

Galatasaray - Young Boys UEFA Şampiyonlar Ligi play-off rövanş maçını Norveçli hakem Espen Eskas yönetecek. Jan Erik Engan ve Isaak Elias Bashevkin'in yardımcı hakemlik görevini üstleneceği karşılaşmanın dördüncü hakemi de Mohammad Usman Aslam olacak. VAR hakemleriyse Hollandalı Rob Dieperink ile yardımcısı Erwin Blank olarak açıklandı.

Galatasaray-Young Boys maçı saat kaçta oynanacak?

Galatasaray - Young Boys UEFA Şampiyonlar Ligi play-off rövanş maçı 27 Ağustos Salı günü saat 22:00'de RAMS Park'ta oynanacak.

Galatasaray Young Boys maçı hangi kanalda izlenecek?

Galatasaray - Young Boys karşılaşması TRT 1 ve Tabii platformundan izlenebilecek.

Galatasaray Şampiyonlar Ligi'ne nası çıkar?

Galatasaray ilk maçta Young Boys'a 3-2 yenilmişti. Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ne kalabilmesi için karşılaşmada Young Boys'u 2 farklı skorla mağlup etmesi gerekiyor. İlk 90 dakika sonunda Galatasaray, Young Boys'a 1 fark atarsa maç uzatmalara gidecek. Uzatmalarda rakibine üstünlük sağlayan takım Şampiyonlar Ligi'ne katılacak. Uzatmalarda beraberlik durumu oluşursa maç penaltılara kalacak. 

Galatasaray Şampiyonlar Ligi'nden ne kadar kazanacak?

Galatasaray Şampiyonlar Ligi'ne katılması halinde 15,64 Milyon Euro ayak bastı parası alacak. Ayrıca Galatasaray, kazanacağı her grup maçından 2,8 Milyon Euro'yu kasasına koyacak. Beraberliklerdeyse taraflara 930 Bin Euro ödenecek.