Spor

Galatasaray, Konyaspor'a konuk oluyor! İlk 11'ler belli oldu

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 2. haftasında Konyaspor deplasmanına konuk oluyor. Bu kritik mücadelenin ayrıntıları ve sahaya çıkacak ilk 11'ler şu şekilde...

Abone Ol

Galatasaray, yeni sezondaki ilk deplasman maçına çıkıyor. Sarı-kırmızılılar, Trendyol Süper Lig'in 2. haftasında Konyaspor'a konuk olacak. Galatasaray'da sakatlıkları bulunan Davinson Sanchez, Wilfried Zaha ve Sergio Oliveira bu maçın kadrosunda yer almıyor.

Konyaspor sahaya şu 11'le çıkacak: Slowik, Uğurcan, Adil, Guilherme, Marko, Oğulcan, Ndao, Pedrinho, Yusuf, Aleksic ve Umut. Galatasaray'ın sahadaki kadrosu ise şu şekilde: Muslera, Kaan, Nelsson, Abdulkerim, Dubois, Torreira, Sara, Barış Alper Yılmaz, Dries Mertens, Kerem Aktürkoğlu ve Mauro Icardi.

Son iki sezonu şampiyon olarak tamamlayan Okan Buruk'un ekibi, ilk hafta evinde Hatayspor'u 2-1 mağlup etti. Konyaspor ise sezona deplasmanda Kasımpaşa'yı yenerek başladı ve Galatasaray karşısında da iyi bir sonuç alarak taraftarını sevindirmek istiyor. Mücadele, Medaş Konya Büyükşehir Stadyumu'nda saat 21.00'de başlayacak ve karşılaşmanın hakemi Direnç Tonusluoğlu olacak.