İtalya basınından Sky Italia, Serie A devlerinden Juventus'un formasını terleten Angel Di Maria'nın sözleşmesinin yenilenmeyeceğini bildirdi. Bu gelişme sonrasında Fenerbahçe'nin Galatasaray'ın da gündemine oturduğu söylenen oyuncu için adım attığı söyleniyor. İşte detaylar… 2022-2023 Spor Toto Süper Lig sezonunun son bulmasına 3 hafta kala lider koltuğundaki Galatasaray, en yakın takipçileri olan Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 5 puan önünde yer alıyor. Sarı-kırmızılı ekip, önümüzdeki hafta MKE Ankaragücü'nü mağlup ederek şampiyonluğuna kavuşacak. Galatasaray’ın Ankaragücü deplasmanından galibiyet çıkaramaması durumunda ise şampiyonun kim olacağı Galatasaray – Fenerbahçe derbisi sonrasında belli olacak. Tüm taraftarlar bu kritik mücadeleleri takip ederken, yöneticiler gelecek sezon çalışmalarına başlamış durumda.

SÖZLEŞME YENİLENMEYECEK

İtalyan medya kuruluşu Sky Italia, Serie A devlerinden Juventus'un formasını terleten Angel Di Maria'nın sözleşmesinin yenilenmeyeceğini bildirdi.

FENERBAHÇE RADARINA ALDI, İLK TOPLANTI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Bu gelişme sonrasında Fenerbahçe'nin Arjantinli oyuncu için görüşmelere başladığı iddia edildi. Sarı lacivertli ekip, Di Maria'nın menajeri ile ilk kez bir araya geldi. Sarı Lacivertli yöneticilerin bu transferi tamamlama kararı aldığı vurgulandı.

GALATASARAY’IN DA LİSTESİNDEYDİ

Daha önceleri Galatasaray ile de adı geçen 35 yaşındaki oyuncunun, Fenerbahçe'nin bonservis bedeli olmamasına rağmen ciddi bir bütçe ortaya koyduğunu ve imza için ödemeye hazır olduğunu söylediği bildirildi.