Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finali bugün (29 Şubat 2024) Perşembe günü oynanacak. Galatasaray VaavaCars Fatih Karagümrük arasında oynanacak maçta kazanan takım yarı finalde Trabzonspor ile karşılaşacak. İşte Galatasaray Fatih Karagümrük maçı hakkında detaylar.

GALATASARAY-KARAGÜMRÜK MAÇI NE ZAMAN?

Galatasaray-Karagümrük maçı 29 Şubat Perşembe günü yapılacak.

RAMS Park'ta yapılacak maç saat 20.45'te başlayacak.

Dries Mertens'e 1 yıl daha Dries Mertens'e 1 yıl daha

Karşılaşma ATV'den canlı olarak yayınlanacak.

MUHTEMEL 11'LER

Galatasaray: Günay, Kaan, Sanchez, Nelsson, Berkan, Oliveira, Eyüp,Tete, Kerem Aktürkoğlu, Zaha, Vinicius

Karagümrük: Sirigu, Nazım, Biraschi, Salih, Levent, Kourbelis, Rohden, Eysseric, Emre Mor, Feghouli, Lasagna

TAKIMLARIN YOLCULUĞU NASIL OLMUŞTU

Galatasaray, 5. turdan itibaren mücadele ettiği organizasyonda Ümraniyespor'u 4-1 ve Teksüt Bandırmaspor'u 4-2 yenerek çeyrek finale yükseldi. VavaCars Fatih Karagümrük ise 4. turdan itibaren katıldığı turnuvada Belediye Derincespor'u, Kırklarelispor'u ve Yılport Samsunspor'u eleyerek çeyrek finale yükseldi.

GALATASARAY'DA İKİ EKSİK

Galatasaray'da bu akşamki maçta iki önemli futbolcu forma giyemeyecek. Faslı Hakim Ziyech, Afrika Uluslar Kupası'ndan sakat dönüş yaptığı için ve Fildişi Sahilli yeni transfer Serge Aurier, henüz uyum sürecini tamamlamadığı için Fatih Karagümrük maçında yer alamayacaklar. 

Süper Lig'in 28. haftasında 3 Mart Pazar günü deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacak Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk'un sıkışık fikstürde bazı futbolcuları dinlendirmesi bekleniyor.