Spor

Galatasaray Antalya'da 3 golle kazandı

Galatasaray, deplasmanda Antalyaspor'u 3-0 mağlup ederek

Abone Ol

Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında Galatasaray, Antalyaspor'u 3-0 mağlup etti.

Galatasaray, Süper Lig'de Antalyaspor'u 3-0 mağlup ederek yenilmezlik serisini 10 maça çıkardı ve önemli bir galibiyet elde etti. Bu sonuçla birlikte sarı-kırmızılılar, ligdeki başarılı performansını sürdürdü. Galatasaray, geçen sezonun son haftasında Konyaspor'u mağlup etmiş ve bu sezon da aralarında Fenerbahçe, Adana Demirspor ve Rizespor'un bulunduğu rakipleri karşısında galip gelerek yenilmezliğini korumuştu.

Deplasman rekoru: Sarı-kırmızılılar, deplasmanda üst üste 13. galibiyetini alarak Süper Lig tarihinin en uzun deplasman galibiyet serisini elde etti. Galatasaray, dış sahadaki son mağlubiyetini 11 Kasım 2023'te Hatayspor karşısında yaşamıştı. O tarihten bu yana deplasmanda çıktığı 16 maçta 14 galibiyet ve 2 beraberlik elde etti.

Mauro Icardi'nin golleri

Arjantinli yıldız, Antalyaspor karşısında 2 gol atarak takımının galibiyetine katkı sağladı. İlk golünü 10. dakikada Dries Mertens'in kullandığı köşe vuruşunda kafa vuruşuyla atan Icardi, ikinci golünü ise 52. dakikada Yunus Akgün'ün pasıyla kaydetti. Bu gollerle ligdeki gol sayısını 4'e çıkardı.

Victor Osimhen parladı

 Nijeryalı forvet, 90+2. dakikada takımının üçüncü golünü attı. Hakim Ziyech'in serbest vuruşunda topu kontrol eden Osimhen, röveşatayla ağları sarsarak ligdeki üçüncü golüne imza attı.

Jakobs sakatlandı

Maça ilk 11'de başlayan İsmail Jakobs, sakatlanarak 23. dakikada yerini Berkan Kutlu'ya bırakmak zorunda kaldı. Uzun süreli sakatlığının ardından sahalara dönen Hakim Ziyech ise 8 maç aradan sonra forma giydi ve 71. dakikada Dries Mertens'in yerine oyuna dahil oldu.