Süper Lig'de 38 haftalık sezon, 102 puan toplayan Galatasaray'ın şampiyonluğuyla sona erdi.

11 Ağustos 2023’te Trabzonspor-Bitexen Antalyaspor maçıyla başlayan Süper Lig’de, 290 günlük mücadelede İstanbulspor, VavaCars Fatih Karagümrük, Siltaş Yapı Pendikspor ve MKE Ankaragücü ligden düştü.

Yeni sezon 9 Ağustos'ta başlayacak
75 günlük bir aranın ardından 2024-2025 sezonu, 9-12 Ağustos tarihlerinde yapılacak ilk hafta maçlarıyla başlayacak ve ilk yarı 20-23 Aralık'taki maçlarla tamamlanacak.

İkinci yarısı 3-6 Ocak 2025 tarihlerinde başlayacak Süper Lig sezonu, 1 Haziran 2025 tarihinde sona erecek.

Avrupa Şampiyonası 14 Haziran'da
Almanya'da 14 Haziran-14 Temmuz tarihleri arasında 10 şehirde düzenlenecek olan EURO 2024, Almanya ile İskoçya arasında Münih'teki Allianz Arena'da oynanacak açılış maçıyla başlayacak.

EURO 2024'e ev sahipliği yapacak şehirler Berlin, Köln, Münih, Frankfurt, Hamburg, Dortmund, Leipzig, Gelsenkirchen, Stuttgart ve Düsseldorf olacak.

Grup maçları 26 Haziran'da sona erecek turnuvada, son 16 turu 29 Haziran'da başlayacak. Çeyrek finaller 5-6 Temmuz, yarı finaller ise 9-10 Temmuz tarihlerinde oynanacak. Şampiyon, 14 Temmuz'da Berlin Olimpiyat Stadı'ndaki finalle belirlenecek.

A Milli Takım'da hazırlıklar başladı
EURO 2024'te F Grubu'nda Portekiz, Gürcistan ve Çekya ile mücadele edecek olan A Milli Futbol Takımı hazırlıklarına başladı.

A Milli Takım aday kadrosuna davet edilen futbolcular, üç etap halinde kampa katılacak. Kulüpleriyle olan maçlarını tamamlayan ilk grup futbolcular, geçen cuma gününden itibaren Riva'daki TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Tesisleri'nde idmanlara başladı.

İkinci gruptaki futbolcular lig maçlarının ardından 29 Mayıs Çarşamba günü kampa katılacak. Arda Güler ve Salih Özcan, UEFA Şampiyonlar Ligi finalinin ardından İtalya'da kampa dahil olacak. 29 Mayıs'ta tam kadro olarak İstanbul'da toplandıktan sonra 3 Haziran'a kadar çalışmalarını Riva'da sürdürecekler.

Milli takım iki hazırlık maçı oynayacak
Milliler, şampiyona öncesinde 4 Haziran'da İtalya, 10 Haziran'da ise Polonya ile deplasmanda iki hazırlık maçı yapacak.

İtalya maçı, Bologna FC'nin maçlarına ev sahipliği yapan Renato Dall'Ara Stadyumu'nda TSİ 22.00'de oynanacak. Ay-yıldızlılar, Polonya maçı öncesi Opalenica'da kamp yapacak ve İtalya maçının ertesi akşamı Bologna'dan Poznan'a hareket edecek. Polonya-Türkiye maçı, 10 Haziran'da Varşova'daki PGE Narodowy Stadyumu'nda TSİ 21.45'te başlayacak.

A Milli Takım, 5-11 Haziran tarihleri arasında Ümit Milli Takımı ile beraber kamp yapacak. İtalya ve Polonya'da birbirleriyle iki antrenman maçı oynayacaklar.

11 Haziran'da Polonya'dan Almanya'ya geçecek olan milliler, hazırlıklarını Barsinghausen kasabasındaki merkez kamp yerinde sürdürecek.

Milli Takımın EURO 2024 maç programı
Ay-yıldızlılar, ilk maçında 18 Haziran Salı günü Dortmund'da Gürcistan ile karşılaşacak.

İkinci maç 22 Haziran Cumartesi günü yine Dortmund'da Portekiz ile, üçüncü maç ise 26 Haziran Çarşamba günü Hamburg'da Çekya ile oynanacak.

18 Haziran Salı:
Türkiye-Gürcistan (Dortmund)

Luis Suarez, milli takımına veda etti! Luis Suarez, milli takımına veda etti!

22 Haziran Cumartesi:
Türkiye-Portekiz (Dortmund)

26 Haziran Çarşamba:
Çekya-Türkiye (Hamburg)