Evindeki jakuzide ölü bulunduğu aktarılan 54 yaşındaki Perry'nin otopsi sonuçları açıklandı.

ÖLÜM NEDENİ BELLİ OLDU
Otopsi raporuna göre, Matthew Perry'nin ölüm nedeni "ketaminin akut etkileri" olarak belirlendi. Raporda, Perry'nin kanında ketamin bulunduğu ve jakuzide boğularak hayatını kaybettiği ifade edildi. 

Los Angeles Bölgesi Tıbbi Muayene Departmanı tarafından yapılan raporda, oyuncunun ölümü "kaza" olarak değerlendirildi. 

Matthew Perry, 28 Ekim'de Malibu'daki evinde jakuzide ölü bulunmuştu. Alkol ve madde bağımlılığıyla mücadele eden Perry, yaşamının son yıllarında bağımlılara yardım etmeye odaklanmıştı.

Ezgi Mola'dan Caner Erkin'e bomba yorum! Ezgi Mola'dan Caner Erkin'e bomba yorum!

FRIENDS YILDIZLARINDAN DUYGUSAL PAYLAŞIM

Ünlü aktör Matthew Perry'nin evindeki jakuzide ölü bulunmasının ardından, "Friends" dizisindeki rol arkadaşları Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, David Schwimmer, Courteney Cox ve Matt LeBlanc bir açıklama yaparak, "Matthew'un kaybından dolayı hepimiz büyük bir yıkım yaşadık. Biz oyuncu kadrosundan daha fazlasıydık. Biz bir aileyiz. Söylenecek çok şey var ama şu anda bu anlaşılmaz kaybın yasını tutmak ve bunu kabullenmek için biraz zamana ihtiyacımız var. Zamanla, elimizden geldiğince daha fazlasını söyleyeceğiz. Şimdilik düşüncelerimiz ve sevgimiz Matty'nin ailesiyle, arkadaşlarıyla ve onu dünya çapında seven herkesle birlikte" ifadelerine yer vermişti. Perry'nin evinde yapılan olay yeri incelemesinde uyuşturucu bulunmamış, ancak antidepresanlar, anti-anksiyete ilaçları ve kronik akciğer hastalığı için kullanılan bir ilaç tespit edilmişti.