İSTANBUL (AA) - FLO'nun hem trendlerle uyum yakalayan modelleri hem de zamansız tasarımlardan oluşan bot koleksiyonu, FLO mağazalarında ve FLO internet sitesinde yerini aldı.

FLO açıklamasına göre, kış mevsiminin vazgeçilmezi botlar, FLO'da birbirinden farklı tarz ve renk alternatifleri ile satışa çıkıyor.

Yağmurlu ve karlı havalarda özgürce hareket etme imkanı sunan botlar, hayata ayak uyduran model ve renklerle kadın, erkek ve çocuklar için koleksiyondaki yerini alıyor.

Kadınların her stiline uyum sağlayan klasik siyah ve modern beyaz renklerin ağırlıkta olduğu kalın tabanlı tasarımlar, sezonda öne çıkıyor. Rugan ve deri modellerini ise zamansız bağcık detayları süslüyor. Günlük kıyafetlere, spor kombinlere, ofis kombinlerine eşlik edebilecek bot modelleri, su geçirmez yapısı, hafif ve dayanıklı tasarımlarıyla dikkati çekiyor.

Estetik ve sağlam tasarımların yer aldığı erkek koleksiyonunda ise siyah, taba ve kahverengi renkleri öne çıkarken, klasik ve spor pantolonlarla kombinlenebilecek bot modelleri günlük kullanıma konfor katıyor. Dişli taban yapısı ile de dikkati çeken erkek modelleri, yağmurlu havalarda kayma riskini en aza indiriyor.

Çocuk botları ise su geçirmez hafif tasarım yapısıyla dikkati çekiyor. Küçükleri zorlu kış şartlarından en rahat şekilde koruyacak modellerde pembe, lacivert, hardal, kahverengi ve beyaz renkler çocukların beğenisine sunuluyor. Rugan, deri ve süet alternatiflerini ışıl ışıl sim ve sıcak suni kürk detayları süslüyor. Miniklerin enerjilerine de ayak uyduracak modeller FLO'da müşterileri bekliyor.

FLO'nun sonbahar/kış koleksiyonunda yer alan birbirinden sağlam ve şık modelleri görmek isteyenler için FLO mağazalarını ya da www.flo.com.tr'yi ziyaret edebiliyor.