Yeşilçam'ın ünlü oyuncularından ve güzelliği ile hafızalara kazınan Filiz Akın son zamanlarda sık sık sağlığı ile gündeme geliyor.

O yıllara güzelliğiyle damgasını vuran Filiz Akın, Yumurcak, Gurbet Kuşları, Dağlar Kızı Reyhan ve Acı Hayat gibi filmlerle ününe ün katmıştı.

filiz-akın

Akın'a dair bugünlerde ise en çok sağlığı merak konusu.

Şimdiye kadar iki kez kanser tedavisi gören Filiz Akın, geçtiğimiz aylarda "O kadar ilaç ve tedaviye rağmen iyi değilim" demişti. Oyuncunun sağlık durumu hayranlarını endişelendirmişti.

Filiz Akın, ardından "Bir türlü iyileşemedim" diyerek MR çektirmişti. Sonra da "Sonuçlara göre endişelenecek durum yokmuş. İlaçlara 5 gün daha devam. Sizlere de dilek ve dualarınız için teşekkür ederken, böyle iyi haberler alacağınız bir gün diliyorum" açıklamasını yapmıştı.

Adsız tasarım(51)

Akın'ın sağlık sorunlarının yanı sıra Türker İnanoğlu ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu İlker İnanoğlu ile görüşememesi de gündemdeydi.

İlker İnanoğlu, son zamanlarda iş yoğunluğu nedeniyle annesi ile çok fazla görüşemezken, Filiz Akın'ın son paylaşımı bu hasretin sonlandığını gösterdi.

İnanoğlu bir süredir sağlık problemleri nedeniyle zor günler geçiren annesini ziyaret etti. Akın, İnanoğlu'nun "Canım annem, bir tanecik annem" diyerek seslendiği o anları paylaştı.

s-d5c151bb14a232694d047212b1d840a31f3beccd

Ünlü oyuncu, annesi Filiz Akın'la birlikte balkon keyfi yaptıkları esnada kameraların kendisine döndüğünü görünce "Yaklaş bize. Natürel bir şekilde anneme sarılıyorum" dedi.

Birbirlerini özleyen anne oğulun kameralara yansıyan keyifli anları görenleri de son derece mutlu etti. Videonun altına birbirinden güzel iyi dilekler geldi.


Filiz Akın, paylaşmış olduğu videoda yine sağlık durumuna ilişkin bir açıklama yaparak şu ifadelere yer verdi:

"İlker İstanbul'da. 'Arka Sokaklar' dizisinde oynadığı için uzunca bir ara (aylardır) görüşememiştik. Kemoterapiden çene kemiğim birbirine kaynadığından dolayı zorca bir diş tedavim var. Tedavi öncesi moral oldu."