Magazin

Feyza Civelek'in yazışmaları ifşa oldu!

"Kızılcık Şerbeti" dizisinin başrol oyuncusu Nilay'ı canlandıran Feyza Civelek, geçtiğimiz günlerde uyuşturucu temin etmesiyle gündeme geldi. Yaşanan yeni gelişmeyle birlikte Feyza Civelek'in uyuşturucu satıcısıyla yaptığı telefon konuşmaları ifşa oldu. Bu konuşma sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.

Abone Ol

"Kızılcık Şerbeti" dizisinde Nilay karakterine hayat veren ünlü oyuncu Feyza Civelek'in, uyuşturucu siparişi verdiği ve polis tarafından yakalandığı haberleri gündeme bomba gibi düştü. Bu çalkantılı haberlerin ardından, Feyza Civelek'in uyuşturucu satıcısıyla yaptığı telefon konuşmaları da ortaya çıktı.

Dava dosyasına giren konuşmalara göre ifadesinde, "Ben ilk defa uyuşturucu madde kullanacaktım" diyen Civelek'in, kokaini daha ucuza alabilmek için torbacıyla pazarlık yaptığı ve "Bugünlük eski fiyattan yap" dediği öğrenildi.


İkili, 28 Ekim'i 29 Ekim'e bağlayan gece yapılan bu konuşmadan sonra polisler tarafından sokakta yakalandı. Torbacı Selçuk Ç. gözaltına alınarak tutuklandı ve "Uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama" suçundan açılan dava kapsamında minimum 15 yıla kadar hapis cezası istendi. Civelek'e ise sipariş ettiği uyuşturucunun eline geçmemesi nedeniyle takipsizlik kararı verildi.

Feyza Civelek uyuşturucu alışverişinde yakalandı Feyza Civelek uyuşturucu alışverişinde yakalandı