Gündem

FETÖ elebaşı son kez öldü!

FETÖ’ye ait herkül.org sitesinin sosyal medya hesabı Fetullah Gülen’in öldüğünü duyurdu. Benzer duyuruları, FETÖ’cü olduğu bilinen hesaplar da yaptı. Daha önce defalarca öldüğü söylentileri çıkan FETÖ ihanet örgütünün liderinin bu kez gerçekten öldüğü bildiriliyor.

Abone Ol

FETÖ lideri Fethullah Gülen öldü. Gülen'in ölüm haberini FETÖ'ye ait olan Herkul adlı internet sitesinin sosyal medya hesabı duyurdu.

Yapılan duyuruda, “Ömrünün her anını din-i mübiîn-i İslam’a ve insanlığa hizmet için sarfeden Muhterem Fethullah Gülen Hocaefendi bugün (20 Ekim) ruhunun ufkuna yürümüştür. Defin işlemleri ile ilgili ayrıntılı bilgi kamuoyu ile paylaşılacaktır.” denildi.

FETÖ'cü bir çok sosyal medya hesabı da Fethullah Gülen'in ölüm haberini doğrulayan paylaşımlar yaptı.

Yapılan bu duyurulardan sonra birçok FETÖ'cü haber sitesi ve FETÖ'cü sosyal medya hesabı da Fethullah Gülen'in ölüm haberlerini paylaştı.

Yeğeni de ölümü duyurdu

Yaptığı çıkışlarla ve örgüt içindeki yolsuzlukları ifşa etmesiyle tanınan Fetullah Gülen’in yeğeni Ebuseleme Gülen de amcasının öldüğünü sosyal medya hesabı üzerinden doğruladı. Yeğen Gülen, X hesabından yaptığı paylaşımda; “Fethullah Gülen hayatını kaybetti” ifadesini kullandı.

Son görüntüsü çok konuşulmuştu

Geçtiğiminiz haftalarda sosyal medya da paylaşılan 'Fetullah Gülen'in son hali' fotoğrafları gündem olmuştu.

Beddua seansları ters tepti

Yıllardır örgüt içinde “beddua seansları” düzenleyen, bu yolla güya Başbakan/Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ölmesini sağlamaya çalışan ihanet şebekesinin bedduaları, görünen o ki ters tepti. FETÖ’nün mankurtlarının bedduaları geri dönüp, elebaşlarını bulmuş görünüyor.

Ayrıntılar Geliyor...